Nosilci za smuči

Smuči na streho avta in hop na smučanje

Nosilci za smuči, ki se namestijo na streho avtomobila, so super pripomoček, ki vam olajša pot na smučanje oziroma prevoz smuči do smučišča. Če je smučanje vaš najljubši hobi in komaj čakate zimski čas, ko se lahko odpravite na zasnežene bele strmine, potem pod obvezno opremo za uživanje v tem lepem športu ne spadajo le smuči, ampak tudi strešni nosilci za vaš avtomobil. Enako velja v primeru, da imate snowboard oziroma snežno desko, saj lahko na takšne nosilce namestite tudi tega.

Avtomobilski nosilci za smuči

Na trgu so na voljo najrazličnejši avtomobilski nosilci za smuči. Razlikujejo se tako glede na način pritrditve, kot glede na dimenzije ter materiale, iz katerih so narejeni. Poleg tega pa se nosilci za smuči razlikujejo tudi glede na to, koliko smuči lahko sploh naenkrat namestite nanje. Pri izbiri je torej treba upoštevati vse našteto, če hočemo izbrati ustrezen model. V prvi vrsti je seveda smiselno izbrati takšen model, ki ga lahko namestimo na naš avto.

Nosilci za smuči

Nekateri nosilci za smuči se namreč lahko na streho avtomobila namestijo le, če imamo na njej nameščene tudi že tako imenovane strešne sani, kakršne so navadno že serijsko vgrajene na strehah karavanov pa tudi nekaterih drugih modelov avtomobilov. Zaradi tega pred izbiro ustreznega modela obvezno preverite, kako poteka namestitev in za katere avtomobile so primerni določeni strešni nosilci, za katere se zanimate.

Strešni nosilci za vaš avto

Kakšni bi bili najprimernejši nosilci za smuči za vaš avto, je odvisno od tega, kakšen avto imate. Poleg tega pa je pomembno tudi to, koliko smuči želite naenkrat peljati na strehi vašega avtomobila. Število parov smuči, ki se lahko vpnejo na določen model strešnega prtljažnika za smuči, se namreč od modela do modela razlikuje.

Nosilci za smuči

Pri tem velja biti še posebej pozoren v primeru, da raje boardate kot smučate. V tem primeru pred nakupom obvezno preverite, ali izbrani strešni nosilci to dopuščajo ter koliko snežnih desk lahko vpnete vanje.

Zimska oprema za vaš avto in za prijeten odhod na smučanje

Avto nosilci za smuči poskrbijo za bolj prijeten odhod na smučanje, saj se vam ne bo treba več ubadati s tem, kam pospraviti vso opremo. Ko se namreč odpravljate na smučanje, prtljažnik avtomobila hitro postane premajhen, zato so strešni nosilci res pametna naložba, ki vam bo olajšala pakiranje.

Seveda pa ne pozabite svojega avta opremiti za snežne razmere, ki vas lahko čakajo na poti do smučišča. Obvezno v prtljažnik spakirajte še verige, kakšno lopato in drugo obvezno zimsko opremo. Tako boste kar se da najbolje pripravljeni na zimske razmere in na to, da vam nič ne bo pokvarilo smučanja.

Strešni prtljažniki in nosilci

Če radi smučate, potem imate verjetno radi tudi kakšne druge športe. V tem primeru boste morda na streho vašega avtomobila spomladi montirali nosilce za kolesa, ki jih bodo jeseni spet nadomestili nosilci za smuči. Vmes pa se boste morda opravili še na kakšno potovanje ali na kampiranje, ko vam bo prav prišel strešni kovček oziroma prtljažnik, ki ga prav tako lahko namestite na streho svojega avtomobila in tako pridobite dodatni prostor za vso vašo prtljago.

Nosilci za smuči

Zaradi tega je še kako pomembno, da so strešni nosilci takšni, da se jih zlahka odstrani s strehe in tudi zlahka namesti spet nanjo. Izbrani strešni nosilci morajo omogočati čim bolj preprosto montažo, zato si pred nakupom ustreznega modela obvezno preberite, kako se izbrani nosilci za smuči, kolesa ali prtljago namestijo na streho vašega avtomobila in kako poteka demontaža. Pomembno pa je tudi, da imajo strešni nosilci, ki jih kupite, tudi vse potrebne certifikate in so ustrezno testirani.

Kje se lahko kupijo strešni nosilci?

Nosilci za smuči in vse ostalo se lahko kupijo marsikje, vsekakor pa vam priporočamo, da si ogledate tiste, ki jih lahko kupite v spletni trgovini withcar.si. Ta vam namreč ponuja izredno kakovostne izdelke in opremo za vaš avto (strešni kovčki, tipski tekstilni tepihi za avto, nosilci za smuči, korita za prtljažnik, …), enako pa velja tudi za nosilce in strešne kovčke, ki jih imajo v svoji ponudbi. Njihovi nosilci za smuči in vse ostalo, kar želite prevažati na strehi avtomobila, so namreč zelo trpežni in izdelani iz odličnih materialov, zato so uporabniki z njimi nadvse zadovoljni. Priporočamo vam, da si ogledate, kaj vam ponujajo ter izberete primerne nosilce zase!

Similar Posts:

Releated

senčila za avto zmanjšujejo temperaturo v vozilu

Prednosti avtomobilskih senčnikov po meri

Senčniki za avto po meri so izvrsten izum, ki vam lahko precej izboljša potovalne razmere v avtu. Namestijo se na vsa bočna pa tudi na zadnje vetrobransko steklo. Njihova naloga je, da nižajo temperaturo v vozilu – lahko do 20 %. S tem precej pripomorejo k zmanjšanju vpliva nevarnih UV žarkov. Senčniki za avto torej […]