Glavne prednosti tekstilnih tepihov za avto

Morda ste tekstilne tepihe že pred časom namestili v svoj jekleni konjiček, vendar pa so bile tako nekvalitetne, da jih boste morali prav kmalu zamenjati. Velika verjetnost je, da ste bili pri nakupu veliko bolj osredotočeni na ceno kot pa na samega proizvajalca. 

Slabša vrsta tekstilnih preprog ta avto je najpogosteje sestavljena iz več kosov, kar pa je za uporabo zelo nepraktično, saj to povzroča premikanje preprog. Take preproge se prav tako zelo pogosto vihajo na robovih, težko jih je očistiti. Prav tako so običajno brez zaščite za nogo na levi strani in brez kakršnih koli nastavkov za pritrditev v dno oziroma pod vozila. Povsem drugačni pa so tipski tekstilni tepihi za avto priznanih proizvajalcev, ki pa si jih lahko naročite kar v spletni trgovini.

Prednosti tipskih tepihov za avto

Tipski tekstilni tepihi za avto priznanih proizvajalcev se ponašajo z vrsto prednosti. Njihova namestitev je izjemno enostavna, sestavljeni so iz samo enega kosa. Prav tako so izjemno enostavni za čiščenje, imajo zaščito za nogo na levi strani in vsebujejo še univerzalne nastavke za pritrditev na samo dno vozila.

Tipski tekstilni tepihi za avto izdelani iz 100 % polipropilena
Kakovosti tipski tekstilni tepihi za avtomobil

Tipski tekstilni tepihi za avto so kakovostne izdelave. Na trgu boste lahko izbirali med različnimi vzorci, ponašajo pa se tudi s povsem unikatnim ter obenem še elegantnim izgledom vašega avta. 

Tepihi izdelani iz 100 % polipropilena 

Tipski tekstilni tepihi za avto priznanega proizvajalca se zelo  natančno prilegajo notranjosti vsakega jeklenega konjička. Na dno avta boste namestili še posebne pritrdilne čepe, ki bodo še dodatno poskrbeli za večjo varnost. Taki tepihi se namreč med vožnjo pod vašimi nogami nikakor ne bodo premikali.

Kakovostni tipski avtomobilski tepihi so izdelani iz čistega polipropilena. Ponašajo se z mehko površino in imajo prav poseben gel, ki omogoča, da ne drsijo. Ponašajo se z izjemno privlačnim videzom ter tudi na ta način poskrbijo za zelo lepo urejeno notranjost vašega avta.

Kakovosti tipski tekstilni tepihi za avto so znani tudi po tem, da ne oddajajo prav nobenega zoprnega vonja, tako kot je to na primer značilno za druge vrste poceni tepihov ali preprog za avto. Tudi zato se boste ob vstopu v avto in med vožnjo ter tudi po njej veliko bolje počutili.

Ali veste da je enomasni vztrajnik je sestavljen iz ene mase, dvomasni pa iz dveh delov. Skupaj sta povezana elastično. V primerjavi z enomasnimi dvomasni vztrajniki zagotavljajo bolj zvezno in učinkovitejše dušenje tresljajev motorja. Več o tem pa si preberite s klikom na povezavo.

Similar Posts:

Releated

senčila za avto zmanjšujejo temperaturo v vozilu

Prednosti avtomobilskih senčnikov po meri

Senčniki za avto po meri so izvrsten izum, ki vam lahko precej izboljša potovalne razmere v avtu. Namestijo se na vsa bočna pa tudi na zadnje vetrobransko steklo. Njihova naloga je, da nižajo temperaturo v vozilu – lahko do 20 %. S tem precej pripomorejo k zmanjšanju vpliva nevarnih UV žarkov. Senčniki za avto torej […]