Naravna prehranska dopolnila za ženske povečujejo možnosti zanositve

Fertility+ naravna prehranska dopolnila za njo dosegajo odlične rezultate pri uspešnem spočetju otroka, saj krepijo imunski sistem in uravnavajo hormonsko ravnovesje. Slabše možnosti za zanositev po 30 letu predstavljajo grožnjo vsem ženskam, ki si želijo ustvariti družino v tem življenjskem obdobju.

Vendar lahko ženske to tudi spremenijo, če vsakodnevno jemljejo Fertility+ naravna prehranska dopolnila, ki imajo visoko vsebnost cinka in folno kislino. Folna kislina pred nosečnostjo je namreč pomembna za pravilen in zdrav razvoj zarodka, cink pa znatno povečuje možnosti za spočetje in zanositev. V prehranskem dopolnilu za njo pa so še nekatere druge sestavine, kot je koencim Q10, selen, korenina Mace ter vitamini A, B6, B12, C, E in D.

Dopolnilo z vsebnostjo cinka skrbi za zdravje jajčnikov

Fertility+ naravna prehranska dopolnila za njo imajo visoko vsebnost cinka, ki je v ženskem telesu zadolžen za regulacijo ženskih spolnih hormonov, pri čemer skrbi tudi za sintezo dveh pomembnih hormonov, estrogena in progesterona. Cink uspešno vzpostavlja ravnovesje vseh hormonov v ženskem telesu, zato posledično vpliva tudi na možnosti zanositve.

Slabše možnosti za zanositev po 30 letu starosti se lahko drastično spremenijo ženski v korist, ko začne redno jemati Fertility+ naravna prehranska dopolnila. Dopolnila z visoko vsebnostjo cinka namreč skrbijo za redne menstrualne cikle, povečujejo delovanje jajčnikov in ob spočetju spodbujajo potovanje jajčeca skozi jajcevod.

Folna kislina kot pomembna sestavina v prehranskem dopolnilu

Priznana nemška blagovna znamka Vitanoval izdeluje Fertility+ naravna prehranska dopolnila, ki imajo visoke vsebnosti folne kisline, saj je folna kislina pred nosečnostjo pomembna za zdrav razvoj zarodka. Pomembno je, da ženske pričnejo jemati naravna prehranska dopolnila z vsebnostjo folne kisline še pred načrtovano nosečnostjo, saj s tem preprečujejo možnosti za nastanek nepravilnosti pri razvoju zarodkovega živčnega sistema.

Ginekologi zato bodočim mamam priporočajo jemanje folne kisline vsaj 4 mesece pred nosečnostjo in med prvim tromesečjem nosečnosti. Naravna prehranska dopolnila z vsebnostjo folne kisline pa so pomembna tudi za krepitev ženskega imunskega sistema in za zmanjševanje izčrpanosti ali utrujenosti.

Uporaba olja iz črne kumine. Črna kumina je izjemno cenjeno zelišče v ljudski medicini in velja celo za eno najbolj zdravilnih rastlin na našem planetu. Preberi več …

Similar Posts:

Releated

Starostna slabovidnost ali presbiopija

Starostna slabovidnost kot normalni fiziološki pojav

Starostna slabovidnost ali presbiopija je povsem normalen fiziološki pojav. Običajno se pojavi okoli 40. leta starosti. Zanjo je značilen zamegljen vid pri branju, pri delu z računalnikom oziroma pri vsem bližinskih delih. Doleti pa prav vsakega človeka, ne glede na to, ali je kdaj koli že imel težave z očmi ali ne. Tudi osebe, ki […]

Oralna kirurgija vključuje različne vrste posegov na zobeh

Obstajajo številni razlogi, zaradi katerih lahko potrebujete kirurški poseg v ustni votlini. Morda jo boste potrebovali za odstranitev modrostnih zob, odpravo težav s čeljustjo ali zdravljenje poškodbe. Oralna kirurgija vam lahko pomaga tudi, če imate bolezen, ki prizadene usta ali zobe. Similar Posts: Boljša imunska odpornost in plodnost s prehranskimi dodatki za moške in ženske […]