Vrhunska zaščita za prtljažni prostor avtomobila

Vrhunska zaščita za prtljažni prostor avtomobila

Prtljažni prostor vsakega osebnega vozila je izredno pomemben iz več dejavnikov. Uporabljamo ga skoraj vsak dan, saj v njem prevažamo živila, športno opremo, dodatne avto dele in podobno. Zaradi pogostosti uporabe prtljažnika se je težko izogniti praskam, madežem in drugim poškodbam na preprogi, plastiki ter njegovih drugih delih. Veliko bolje je, da sami zagotovimo zaščito za preprogo prtljažnika z nakupom dodatne avto opreme. To pa nam lahko zagotovi gumi korito Gledring, ki je sestavljeno iz najbolj kakovostnih komponent. Ker preprečuje nabiranje vlage, odvrača poškodbe ostrih in težkih predmetov ter veliko več, predstavlja izredno učinkovito zaščito za prtljažni prostor različnih osebnih vozil.

Zakaj nimajo avtomobili že vgrajeno zaščito za prtljažni prostor?

Večina proizvajalcev avtomobilov ne posveča posebne pozornosti prtljažniku, kar se tiče njegove zaščite. Inženirji in oblikovalci so bolj usmerjeni na njegove tehnološke lastnosti, kot je prostornina, funkcionalnost in podobno. Vgrajena preproga je sicer dokaj odporna, vendar ni najbolj primerna za večino ljudi, ki pogosto v prtljažniku vozijo živila, ostro orodje ter razne težje predmete. 

Gumi korito Gledring za zaščito prtljažnika
Gumi korito Gledring je sestavljeno iz najbolj kakovostnih komponent in preprečuje nabiranje vlage, odvrača poškodbe ostrih in težkih predmetov. Predstavlja zaščito za prtljažni prostor različnih osebnih vozil pred praskami, madeži in drugimi poškodbami na preprogi, plastiki ter njegovih drugih delih .

V realnem svetu pa je tako, da navadne preproge le stežka zadovoljijo potrebe večine voznikov. S tem je mišljena dovolj velika mera zaščite pred politji tekočin, nabiranjem vlage in podobno. Veliko bolj primerno je, da uporabimo gumi korito Gledring, ki je namenjeno zaščiti celotne delovne površine prtljažnika. To je še posebej pomembno v primerih, da s seboj pogosto prevažamo mokre čevlje, male živali, živila in podobno.

Gumi korito Gledring narejeno po meri prtljažnika avtomobila

Tipski dodatki za avto so skoraj vedno najbolj priporočljivi, saj so narejeni za točno določeno serijo ali model avtomobila. Tako lahko računamo na 100% združljivost, ne da bi morali karkoli spreminjati ali prilagajati.

Današnja ponudba gumi korit Gledring je na voljo za ogromno številno različnih avtomobilov. Tako je mogoče opremiti naš avtomobil z omenjenim avtodelom, ki se bo popolnoma prilagajal prtljažnemu prostoru.

Vse, kar bomo morali narediti, je da ga bomo morali vstaviti nad preprogo v prtljažnik. Tako bo nudil zaščito pred raztrganinami, madeži in še mnogo več.

Gumi korito Gledring za prevoz malih živali

Na tržišču je ogromno različnih proizvajalcev zaščitnih delov za prtljažnik. Nekateri uporabljajo gumo, drugi vinil in razne materiale. Načeloma pa je tako, da je guma daleč najbolj vzdržljiv in cenovno ugoden material. Sestava gumi korita Gledring je pretežno iz visoko-kakovostne gume, ki poleti ne oddaja neprijetnega vonja. V zimskem času pa ne razpoka. Za voznike, ki pogosto s seboj prevažajo malo živali je mogoče dokupiti posebno izvedbo omenjenega dodatka za prtljažnik, ki tudi zaščiti odbijač. S tem se zagotovi, da pasji ali drugi kremplji ne bodo pustili prask na barvi odbijača. To je izredno pomembno v primeru, da imamo večjega psa ali drugo žival, ki se nasloni na odbijač, da lahko skoči v prtljažnik.

Korito prtljažnika avtomobila je dobrodošlo predvsem za vse tiste, ki prtljažnik pogosto uporabljate. Gumi korito Gledring za prtljažnik z dodatkom, ki zaščiti odbijač

Tudi, če je prtljažnik oziroma preproga že poškodovana, nam gumi korito Gledring povrne izgled notranjosti prtljažnika. Ker z njim zakrijemo poškodovane dele, osvežimo izgled notranjosti našega avta. To je izredno priročno, če želimo na hiter in učinkovit način povrniti nekaj vizualnega prestiža našemu avtomobilu.

Similar Posts:

Robert Dans

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.