Vse o strešnih prtljažnikih in nosilcih

Vse o strešnih prtljažnikih in nosilcih

Nosilci za kolesa

Zelo priljubljeni so tudi različni strešni nosilci za kolesa. Marsikdo ugotavlja, da je kolo najbolj praktično voziti prav na strehi avtomobila, pri čemer je treba nekaj pazljivosti le takrat, ko zapeljemo v kakšno garažo ali kam drugam, kjer je streha nižja. Sicer pa med vožnjo praktično ne bomo vedeli, da imamo na strehi nosilce in kolesa v njih, saj so sodobne različice zelo izpopolnjene in lahke. 

Pri nakupu veljajo sicer podobna navodila, kot pri izbiri nosilcev za smuči, pri čemer je še posebej pomemben način vpenjanja koles. Obstaja namreč več načinov, pri čemer imajo kakovostni strešni nosilci za to poskrbljeno na zelo enostaven in varen način, poleg tega pa vam vpenjanje koles vanje ne bo vzelo dosti časa. Zaradi tega pred izbiro ustreznega modela res preverite, kako se ga uporablja, saj boste le tako lahko ugotovili, ali je res pravi za vas.

Strešni kovčki za avto

Veliko slovenskih voznikov se poleti odpravi na daljši dopust, zato je prtljažnik hitro premajhen. V tem primeru prav pridejo strešni kovčki. Po domače jim zaradi podolžne oblike rečemo kar truge, vanje pa lahko spravimo zelo veliko prtljage. V ponudbi različnih trgovin so na voljo različni strešni kovčki, pri čemer vam vsekakor priporočamo nakup v spletni trgovini Withcar. 

Njihovi strešni kovčki so namreč zelo kakovostni in se dobro obnesejo tudi na dolgi rok. So namreč nadvse trpežni, zato imajo kljub pogosti uporabi zelo dolgo življenjsko dobo. Poleg tega pa imajo njihovi strešni kovčki tudi izvrstne ključavnice, ki se ne zatikajo, kar je vsekakor zelo pomembna lastnost. V omenjeni spletni trgovini so vam sicer na voljo tako odlični strešni kovčki kot tudi odlični strešni nosilci, zato si velja res čim prej ogledati njihovo ponudbo. 

Temnjenje stekel na vozilih in objektih. Zatemnitev stekel je eden od najboljših načinov za izboljšanje videza in udobja vašega vozila. Preberi več …

Similar Posts:

Robert Dans

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.