Boljša imunska odpornost in plodnost s prehranskimi dodatki za moške in ženske

Plodnost in sprememba načina življenja

Stres, neredna prehrana in nespečnost vplivajo na kvaliteto življenja in na plodnost. Veliko parov ima posledično velike težave z zanositvijo. V prvi fazi morate poskrbeti za dovolj veliko količino spanca, nadalje pa za kvalitetno prehrano skupaj z dopolnili. Kvalitetni prehranski dodatki z visoko stopnjo absorpcije namreč odpravijo veliko preprek. 

Hormonsko neravnovesje pri ženskah

Nihanje ravni hormonov vpliva tako na splošno počutje kot tudi na delovanje notranjih organov. Z vnosom prehranskih dodatkov z vitamini, minerali in antioksidanti se na novo vzpostavi hormonsko ravnovesje. Z rednimi menstrualnimi ciklusi in točno ovulacijo se izboljša tudi plodnost. Za bodočo mamico je tako pomembno, da se izogiba stresu ter se posveti vnovični vzpostavitvi ravnovesja v telesu.

Kapsule za izboljšanje ženske plodnosti

Kapsule za izboljšanje ženske plodnosti vsebujejo dodatne vitamine A, C,D E,B6 in B12. vsi našteti vitamini skrbijo za  boljšo tvorbo spolnih hormonov. Poleg naštetih vitaminov je za žensko plodnost pomemben tudi cink. Sama visoka vsebnost cinka v kapsulah za plodnost poskrbi za sintezo tako estrogena kot progesterona. Cink pripomore k redni menstruaciji, normalnemu delovanju jajčnikov ter k hitrejšemu potovanju jajčeca skozi jajcevod.

Dodatna folna kislina

Folna kislina v obliki sintetičnega vitamina B9 skrbi za hitrejšo zanositev ter za nastanek zdravega zarodka. Priporočljivo je jemanje pred načrtovano nosečnostjo, saj se tako izboljša možnost za zanositev ter zmanjšajo možnosti za nepravilnosti pri razvoju otrokovega živčnega sistema. Folna kislina pripomore tudi k zapiranju nevralne cevi, kar pripomore k razvoju cevi v možgane in hrbtenjačo.

Similar Posts:

Releated

Starostna slabovidnost ali presbiopija

Starostna slabovidnost kot normalni fiziološki pojav

Starostna slabovidnost ali presbiopija je povsem normalen fiziološki pojav. Običajno se pojavi okoli 40. leta starosti. Zanjo je značilen zamegljen vid pri branju, pri delu z računalnikom oziroma pri vsem bližinskih delih. Doleti pa prav vsakega človeka, ne glede na to, ali je kdaj koli že imel težave z očmi ali ne. Tudi osebe, ki […]

Oralna kirurgija vključuje različne vrste posegov na zobeh

Obstajajo številni razlogi, zaradi katerih lahko potrebujete kirurški poseg v ustni votlini. Morda jo boste potrebovali za odstranitev modrostnih zob, odpravo težav s čeljustjo ali zdravljenje poškodbe. Oralna kirurgija vam lahko pomaga tudi, če imate bolezen, ki prizadene usta ali zobe. Similar Posts: Naravna prehranska dopolnila za ženske povečujejo možnosti zanositve Triki za hitro hujšanje […]