Triki za hitro hujšanje

Triki za hitro hujšanje: Poglejte, kako lahko shujšate brez diete in telovadbe

Čudežni napitki za hitro hujšanje topijo maščobo. Imajo pozitiven učinek na telo, so zelo okusni in enostavni za pripravo. V samo nekaj dneh lahko izgubite neželene centimetre okoli pasu.

Želite shujšati? Ne morete več prenašati svojega odseva v ogledalu? Če želite uresničiti svoje načrte in izgubiti centimetre okoli pasu, potem poskusite te napitke za hitro hujšanje, za katerimi nori ves svet. Napitek s peteršiljem in napitek s kumarico in meto topi kalorije. Poimenovali so jih kot pijačo za lene, ker topijo odvečne kilograme brez kakršnihkoli diet in telovadbe.

Učinkovit napitek s peteršiljem za hitro hujšanje

Za ta napitek za hitro hujšanje potrebujete:

  • peteršilj,
  • limono,
  • 1 dcl vode.

Peteršilj na drobno nasekljajte ali ga zmiksajte v mešalniku. Dodajte limonin sok in kozarec vode. Tako pripravljen sok pijte vsak dan na prazen želodec, 5 dni zapored. Po tem naredite 10-dnevi premor.

Ta sok kuri nepotrebne kalorije, hkrati pa hrani vaše telo z vitamini in minerali.

Poleg tega peteršilj izboljša prebavo in omogoča, da se znebite tekočine, ki se nabira v telesu in vas dela bolj debele. Prav tako osveži dih in ščiti krvne žile. Bogat je z vitamini K, C in A. Vsebuje tudi železo. V 5 dneh lahko izgubite do 3 kilograme.

Peteršilj lahko zmešate tudi z jogurtom z nizko vsebnostjo maščob. Takšen napitek lahko popijete popoldne, medtem ko prvega popijte zjutraj.

Topilec maščob iz kumar in mete

Za izdelavo še enega učinkovitega topilca maščob potrebujete:

  • 2 l vode,
  • 1 kumaro,
  • 1 limono,
  • žlico ingverja v prahu,
  • 12 listov mete.

Limono umijte, vendar je ne olupite. Narežite jo na rezine in jo položite v 2 litra vode. Olupljeno kumaro prav tako narežite na rezine in jo dajte v vodo. Nato dodajte ingver in liste mete. Zmes pomešajte, pokrijte in pustite, da čez noč stoji v hladilniku.

Ingver vsebuje veliko mineralov in vitaminov. Spodbuja delovanje metabolizma, pomaga pri izgorevanju maščob in krepi imunski sistem. Meta pomaga pri prebavnih motnjah in napihnjenosti. Po drugi strani pa kumara pomaga odstraniti toksine iz telesa. Je nizkokalorična in je kot nalašč za ljudi, ki želijo izgubiti težo. Bogata je z vlakninami, ki pospešujejo prebavo. Reši težave z zaprtostjo.

Ta učinkovit napitek za hitro hujšanje pitje vsak dan. Poudariti je treba, da morate popiti ves napitek za hitro hujšanje. Vsak večer si pripravite svež napitek za hitro hujšanje. Če želite opaziti rezultate, morate ta napitek za hitro hujšanje piti vsaj 4 dni zapored. V tem obdobju se izogibajte pitju druge tekočine, razen vode.

Po štirih dneh se vam bo ta učinkovit topilec maščob za hitro hujšanje tako priljubil, da ne boste niti pomislili, da bi ga prenehali piti.

Da izgubljenih kilogramov ne boste pridobili nazaj, poskusite narediti nekaj sprememb v svojem življenjskem slogu. Postanite aktivni, veliko hodite in se gibajte. Jejte zdravo in se izogibajte sladkarijam, prigrizkom, mastni in kalorični hrani. Vaš organizem vam bo za to hvaležen, kar boste lahko videli vsak dan, ko se zbudite. Ne boste napihnjeni, imeli pa boste veliko več energije.

Similar Posts:

Releated

Cestna kolesa za krepitev telesa

Uporaba kolesa za ohranjanje zdravja

Ohranjanje zdravja je zelo pomembno v današnjem svetu. Moderno življenje je polno izzivov, ki nam povzročajo stres. Obenem pa se v našem okolju nahaja veliko strupov, ki na nas negativno vplivajo. Zato je pomembno, da ohranimo dobro fizično kondicijo, saj tako izboljšamo delovanje imunskega sistema in se tudi bolje počutimo. Moderna cestna kolesa so idealni […]