Temnjenje stekel na vozilih in objektih

Temnjenje stekel je še vedno najbolj povezano s prevoznimi sredstvi, a se postopek izvaja tudi drugje. V prvi vrsti se ljudje za temnjenje stekel vozila ali kakšnega objekta odločijo zato, ker si želijo izboljšati udobje in ne nazadnje še videz predmeta. 

Če boste zatemnili stekla na vašem vozilu, potem mu boste s tem povečali tudi vrednost. Vsekakor pa boste s temnjenjem stekel vozila odlično poskrbeli tudi za toplotno zaščito pred soncem. Temnenje stekel namreč zagotavlja, da steklo odbije kar polovico toplote in kar 99 % UV žarkov. 

S temnenjem stekel za veliko mero zaščite pred poškodbami 

Temnenje stekel na avtu prinaša torej številne prednosti. Ena od večjih je prav gotovo tudi ta, da v zelo veliki meri dobro zaščiti pred poškodbami in tatvino. Med postopkom temnenja je namreč v avto vstavljena posebna folija, ki preprečuje razsutje stekla. Ko boste na svojem avtu potemnili stekla, boste porabili tudi bistveno manj goriva. To je zagotovo še ena od večjih prednosti. Vgrajena folija namreč izjemno zmanjšuje porabo klimatske naprave. Ne nazadnje pa si s pomočjo zatemnjenih stekel omogočamo še večjo mero zasebnosti, na primer pred najrazličnejšimi radovednimi pogledi v naše vozilo. 

Temnenje stekel s senčniki po meri vozila

Temnjenje stekel na poslovnih in drugih stanovanjskih objektih 

Vsekakor temnjenje stekel ni priljubljeno samo na jeklenih konjičkih. Za zatemnitev stekel se lahko odločimo tudi na poslovnih stavbah in drugih stanovanjskih objektih. Pri tem postopku se uporabljajo najrazličnejše kakovostne in učinkovite folije. Med bolj priljubljenimi so na primer termoreflektivne folije, ki prostor zaščitijo pred vročino ter UV žarki, pozimi pa objekt odlično varujejo pred izgubo toplote. 

Temnenje stekel na avtu prinaša torej številne prednosti.

Temnjenje stekel na poslovnih in drugih stavbah vključuje tudi protivlomne folije, ki povečujejo trdnost stekla. Četudi se takšno steklo razbije, drobci stekla ne povzročajo prav nobenih telesnih poškodb. Še zlasti priljubljene pa so dekorativne oziroma peskane folije. Takšne vrste folije ponujajo izjemno dobro zaščito pred nezaželenimi pogledi v prostor in tudi pred slepečo svetlobo. Sicer pa se večina stekla na sploh temni zaradi energetskega prihranka in ne nazadnje tudi zaradi same varnosti. Vsekakor ima zatemnjeno steklo tudi zelo velik estetski učinek. 

Pri nas je kar nekaj odličnih ponudnikov, ki vam po cenovno dostopnih cenah zatemnijo steklo vašega prevoznega sredstva ali pa objekta. 

Preberite si še naslednji članek o strešnem prtljažniku za kolo.

Similar Posts:

Releated

senčila za avto zmanjšujejo temperaturo v vozilu

Prednosti avtomobilskih senčnikov po meri

Senčniki za avto po meri so izvrsten izum, ki vam lahko precej izboljša potovalne razmere v avtu. Namestijo se na vsa bočna pa tudi na zadnje vetrobransko steklo. Njihova naloga je, da nižajo temperaturo v vozilu – lahko do 20 %. S tem precej pripomorejo k zmanjšanju vpliva nevarnih UV žarkov. Senčniki za avto torej […]