Prednosti avtomobilskih senčnikov po meri

Prednosti avtomobilskih senčnikov po meri

Senčniki za avto po meri so izvrsten izum, ki vam lahko precej izboljša potovalne razmere v avtu. Namestijo se na vsa bočna pa tudi na zadnje vetrobransko steklo. Njihova naloga je, da nižajo temperaturo v vozilu – lahko do 20 %. S tem precej pripomorejo k zmanjšanju vpliva nevarnih UV žarkov.

Senčniki za avto torej lahko vašemu vozilu omogočijo zelo eleganten videz. Od zunaj je vse skupaj videti, kot da je prevozno sredstvo zatemnjeno z originalnimi folijami. Pomembno je poudariti še to, da za senčnike ni potrebna homologacija. Namestijo se zgolj v nekaj minutah, in to s pomočjo posebnih pritrdilnih čepkov. Ti ne posegajo oziroma ne poškodujejo vašega avta.

Odlična alternativa originalnemu temnenju stekel

Senčniki za avto so lahko izdelani po meri vašega vozila in se kot takšni povsem prilagodijo steklom vozila. Žarki sonca ne morejo priti v vozilo skozi stranske odprtine, ki na primer ostanejo pri univerzalnih senčnikih za avto.

Ker avtomobilski senčniki preprečujejo UV žarke in zmanjšujejo temperaturo v vozilu, vam bodo za to verjetno daleč najbolj hvaležni vaši sopotniki, zlasti otroci, prav tako tudi hišni ljubljenčki, če jih seveda prevažate s seboj v avtu.

Senčniki za avto preprečujejo UV žarke
Senčniki za avto preprečujejo UV žarke in zmanjšujejo temperaturo v vozilu, zato vam bodo za to verjetno hvaležni tudi hišni ljubljenčki, če jih prevažate s seboj v avtu.

Ena od večjih prednosti, ki vam jih lahko ponudijo senčniki za avto, pa je tudi to, da vozilu omogočajo nadvse eleganten videz. Nekateri jih uporabljajo tudi kot odlično alternativo originalnemu temnenju stekel. Še zlasti tisti, ki ne želijo posegati v avto in mu s tem zbijati tržne vrednosti.

Za bistveno večje udobje v vozilu

Kakovostni senčniki za avto lahko ponudijo zelo veliko mero udobja med vožnjo. V vozilo namreč ne prodirajo moteči in nevarni UV žarki. Prav tako precej zmanjšajo temperaturo v avtu.

Dobra plat je še to, da so stekla v avtu med vožnjo lahko odprta, kljub temu pa senčniki še vedno stojijo na svojem mestu. Na takšen način lahko dovolj učinkovito zračite avto, in to brez kakršnega koli nadležnega bobnenja, ki se navadno ustvarja med vožnjo z odprtimi stekli. Senčniki za avto po meri to namreč preprečujejo na zelo učinkovit način.

Temnenje stekel s senčniki po meri vozila

Ne smemo pozabiti niti na zelo široko funkcionalnost senčnikov. Ti namreč zatemnijo celotni zadnji del vozila in na takšen način torej znižujejo temperature.

Similar Posts:

Robert Dans

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.