Svetila določajo atmosfero prostora

Vsaka soba v našem domu ima svojo unikatno osebnost. Velik del te osebnosti pa je atmosfera samega prostora. To pa lahko ustvarimo ali izboljšamo s stenskimi svetili. Lahko pa jih tudi uporabimo v pisarni, garaži, ter kateremukoli drugemu prostoru ali sobi. Sama inštalacija svetil na steno je izredno preprosta ter ne predstavlja nevarnosti za monterja. Temu je tako, saj v večini primerov ne potrebujemo lestve in drugih pripomočkov. Obenem pa bomo Z LED in drugimi modernimi tehnologijami svetil zmanjšali porabo električne energije.

Vsaka soba postane bolj funkcionalna

Stenska svetila so odlična za namestitev v kopalnici, kuhinji, spalnici ter tudi hodnikih. Veliko modelov omenjenih svetil ima možnost zatemnitve svetlobe. Tako lahko nastavimo točno tako jakost svetila, ki nam najbolj ustreza. Tako lahko v spalnici zatemnimo luči, da ustvarimo bolj sproščeno in mirno vzdušje. Na hodnikih pa namestimo taka stenska svetila, ki bodo lahko vedno prižgana. Tako bomo naredili hodnik bolj funkcionalen. 

V dnevni sobi pa lahko osvetlimo dekor in okrasne eksponate. Tako lahko izpostavimo slike, zbirke knjig, kuhinjski pribor ipd. Prednost je tudi ta, da svetila na steni zavzamejo zelo malo prostora in niso v napoto pri hoji.

Manjša poraba energije

Raznovrstna svetila so lahko dokaj velik porabnik električne energije v naši hiši. Tako je lahko na koncu meseca račun veliko višji od pričakovanega. Moderna LED stenska svetila pa porabijo zelo malo energije. Tako se poraba elektrike zmanjša, kar pa nam pomaga prihraniti sredstva skozi celo leto.

Svetila za steno so tudi dobra rešitev za osvetljevanje prostorov, kjer ni naravne svetlobe. V nekaterih vrstah svetil lahko tudi nastavimo jakost same žarnice ali LED-ic. Tako lahko še dodatno zmanjšamo porabo električne energije in obenem ohranimo dobro osvetljenost raznovrstnih prostorov.

Oblike za vsak okus in prostor

Današnja ponudba stenskih svetil je izredno raznovrstna. Na spletnih straneh, kot je www.volino-svetila.si lahko zasledimo svetila v različnih oblikah, moči svetlobe in barvah. Obenem pa jih lahko namestimo na skoraj vsako steno. Tako ni težava namestiti omenjena svetila na opažne plošče, suh zid, ploščice in pilastre.

Vzdržljivost in zanesljivost svetil

Kljub modernemu izgledu in tehnologiji imajo stenska svetila dolgo življenjsko dobo. LED tehnologija omogoča, da svetila brez vzdrževanja lahko uporabljamo tudi več let. Tako se razbremenimo nenehnega menjavanja žarnic. Poleg tega pa je namestitev preprosta. Vse to pa nam omogoča, da hitro in učinkovito izboljšamo izgled vsakega prostora. Ker svetila obstajajo v raznovrstnih oblikah, lahko hitro najdemo točno tako svetilo, ki bo idealno za našo sobo, garažo, delavnico ipd. Stenska svetila so tako eden izmed najboljših načinov, da povečamo varnost in funkcionalnost notranjih in tudi zunanjih prostorov.

Similar Posts:

Releated

Previdnost pri nakupu nepremičnine

Nakup ali prodaja nepremičnine je kompleksen pravni posel, ki zahteva posebno pozornost tako posameznikov kot tudi podjetij. Za izogibanje morebitnim težavam je priporočljivo izvesti nakup s pomočjo pravnega strokovnjaka, ki bo preveril podatke o nepremičnini in pripravil ali pregledal ustrezno kupoprodajno pogodbo. Similar Posts: Svetila in njihova vloga v prostoru Elegantna in okusna osvetlitev prostorov […]

Vrhunska vsestranskost in estetika akrilnega stekla

Pleksi steklo, znan tudi kot akrilno steklo ali akrilna plastika, predstavlja material, ki se včasih imenuje tudi polimetilmetakrilat (PMMA). Kljub raznolikim imenom gre za isti material, ki najde številne uporabe, še posebej pa se uveljavlja kot odličen nadomestek za klasično steklo, predvsem v gradbeništvu. Njegova prozorna struktura ga uvršča med priljubljene izbire. Similar Posts: Svetila […]