Elegantna in okusna osvetlitev prostorov

Elegantna in okusna osvetlitev prostorov

Taktično razporejena vgradna svetila sobo optično povečajo in vizualno polepšajo. Izbirate lahko med romantično pridušeno svetlobo, jasno in ostro dnevno svetlobo in osvetlitvijo posameznih dekorativnih predmetov ter slik.

Elegantna osvetlitev vseh prostorov

Z LED žarnicami usmerite svetlobo na določene elemente v vašem stanovanju, kot na primer na kuhinjske omarice, pult, radio, kuhinjsko mizo in podobno. V dnevni sobi uporabite vgradna svetila, da poudarite področje okoli televizorja in kavča ter poskrbite za romantično vzdušje. Osvetlite tudi stenske police in vitrine ter obiskovalcem pokažite vse svoje slike, knjige in pokale.

Material in barva vgradnih svetil

Vgradna osvetljava je narejena iz kvalitetnih in odpornih materialov, kot so brušen aluminij, nikelj, cink, baker in druge kovine. Na voljo so v različnih velikostih in raznovrstnih oblikah. Standardno sta na voljo dva odtenka svetlobe v beli barvi in sicer topla ter hladna bela barva. Izberete lahko tudi jakost svetilnosti. Nekatera omogočajo tudi nastavljanje smeri svetlobe in reguliranje jakosti svetlobe.

Namestitev svetlobnih elementov

Vgradna svetila je možno namestiti na stene, strope in tla. Pri namestitvi je pomembno, da zagotovite dovolj veliko cirkulacijo zraka in se tako izognete pregrevanju luči. Pri izbiri osvetljave za kopalnico, se najprej prepričajte, da so LED diode odporne na večjo količino vlage in vode v prostoru. Na ta način boste podaljšali življenjsko dobo svetila.

Zakaj LED vgradna svetila?

LED žarnice imajo izjemno dolgo življenjsko dobo. Pravilna uporaba pripomore k življenjski dobi tudi do 15 ali 20 let. LED diode so zaradi načina izdelave izjemno energetsko varčne, saj porabijo tudi do 7 krat manj elektrike od žarnic s klasično žarilno nitko. LED žarnice so sestavljene iz več LED diod, s katerimi prilagajamo kot svetilnosti. Na ta način osvetlite le tisto področje v sobi, ki ga sami želite. Za razliko od klasičnih žarnic z rumeno svetlobo, imajo LED svetila večji barvni razpon. Izbirate lahko med spektorjem od hladno do tople bele barve.

Similar Posts:

Robert Dans

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.