Odprite podjetje na Hrvaškem

Odprite podjetje na Hrvaškem z našo pomočjo!

Odprite podjetje na Hrvaškem, saj ta država nudi mnogo poslovnih priložnosti in ugodnih vstopnih pogojev za ustanovitev firme ter začetni zagon poslovanja novoustanovljene družbe. Hrvaška gospodarska politika je podjetnikom naklonjena, saj ima dobro razvit in ugoden davčni sistem z razmeroma nizkimi stopnjami davka od dobička in davka na dividende.

Hitro in enostavno odprtje podjetja na Hrvaškem

Odprite podjetje na Hrvaškem tudi zato, ker lahko svoje podjetniške ideje razvijate v turizmu, najbolj razvitem in dobičkonosnem storitvenem sektorju v državi. Turistične dejavnosti se nenehno razvijajo, saj se število turistov na letni ravni povečuje. Ustanovitev firme v turistični panogi je za nadaljnje poslovanje podprta tudi iz strani države, saj na različne načine vlagajo v razvoj tega sektorja.

Hitro in enostavno odprtje družbe

Če boste za ustanovitev in registracijo firme najeli specializirano družbo, bo vaša nova firma začela obratovati po veljavni zakonodaji že v tridesetih dneh od najema storitev oziroma pričetka postopka odprtja. Odprite podjetje na Hrvaškem s pomočjo najete storitvene organizacije, ki bo namesto vas preučila vse potrebne predpise, vlagala dokumentacijo na pristojne organe in opravila celoten postopek registracije.

Ne glede na to, za katero dejavnost bo nova družba registrirana, boste lahko opravili celoten postopek ustanovitve v zelo kratkem času. Hrvaška je novim podjetnikom in odprtjem firm zelo naklonjena, zato njihova zakonodaja ne ovira postopkov pridobitev dovoljenj in registracije organizacij tujih državljanov. Zato država tuje podjetnike z odprtimi firmami obravnava enako kot domače podjetnike.

Postopek ustanovitve in registracije družbe

Postopek registracije za odprtje nove družbe je sestavljen iz več korakov, ki si sledijo po določenem zaporedju. Hrvaški postopek ustanovitve družbe zajema:

  • Spletno preverjanje razpoložljivosti imena družbe
  • Izdelava in overitev notarskega zapisa
  • Registracija v register organizacij, plačilo zagonskega kapitala in pridobitev OIB kode
  • Izdelava žiga organizacije in odprtje bančnega računa pri poslovni banki
  • Prijava zaposlenih v pokojninski in zdravstveni sistem
  • Prijava firme na davčni urad
  • Registracija pri VIES oziroma evropski sistem za poročanje o DDV

Če želite pridobiti dodatno pomoč pri urejanju potrebne dokumentacije, tedaj odprite podjetje na Hrvaškem s pomočjo specializiranega podjetja ProTax, ki nudi hitre, ugodne in kakovostne storitve pri ustanavljanju firm v državi Hrvaški. Pri tem bodo poskrbeli za celoten postopek registracije družbe pri različnih državnih organih in bankah ter hkrati izpeljali ostale postopke za pridobivanje dokumentacije, ki je potreba za ustanovitev firme v tuji državi.

Similar Posts:

Releated

Plača in bonitete zaposlenih

Iskalci zaposlitve vedno iščejo podjetja, ki najbolje ustrezajo njihovim poklicnim ciljem in ponujajo najboljše zaposlitvene pakete. Vendar plača ni edini faktor, na podlagi katerega se kandidati odločajo za zaposlitev. Poleg plače so bonitete tiste, ki velikokrat odločijo. V nadaljevanju članka sledi pregled, čemu iskalci zaposlitve pripisujejo večji pomen in kaj lahko delodajalci storijo s temi […]

Učinkovita razlaga matematične snovi

Medtem ko je matematika za nekatere učence prava poslastica, je za druge lahko prava nočna mora. Težave z matematiko se pri nekaterih učencih pričnejo že zelo zgodaj v osnovni šoli. V tem obdobju jim ponavadi pomagajo starši in drugi sorodniki. A veliko bolje bi bilo, če bi za učenca starši poiskali neko strokovno pomoč, na […]