Potisk majic za fantovščino ali poroko

Zdela se mi je blazno dobra ideja, ko sem enkrat nekje videl celo skupino svatov v enakih majicah. na njih so imeli spredaj nek zabaven napis, zadaj pa imeni mladoporočencev in datum poroke. Tak potisk majic se mi je zdel res dobra ideja, zato sem si nekaj podobnega želel tudi za svojo poroko. Oziroma se za takšen potisk majic poskrbel že za fantovščino, na kateri si lahko dovoliš nekoliko več. Zaradi tega je bil napis na majici še bolj zabaven in smo se na njegov račun smejali še dolgo po tem, ko je bil dogodek že za nami. Od takrat je to, da imamo na fantovščini ali poroki vsi enake majice, postala že prava tradicija.

Dobra ideja za napis na majici

Če hočeš narediti zabaven potisk majic, najprej potrebuješ dobro idejo. Najbolje je, da vprašaš prijatelje, znance, kolege, saj na skupnih druženjih običajno čisto spontano pade na plano kakšna odlična ideja, ki se je ti sam doma ne bi nikoli spomnil. V primeru, da ideje slučajno še nimaš, pa obišči spletno trgovino majice.com. Poleg tega, da lahko tam naročiš unikaten potisk majic, lahko namreč pri njih naročiš tudi majice in druga oblačila z različnimi motivi, ki si jih lahko ogledaš na njihovi spletni strani.

Kakovostne majice z napisi

Pomembno je, da za potisk majic izberete kakovostne majice ter da je tudi sam tisk kakovosten. Zaradi tega se zanje splača odšteti tudi nekoliko več. Predvsem pa je važno, da jih kupujete tam, kjer so dovolj fleksibilni, da lahko vaše naročilo prilagodijo popolnoma vašim željam. To velja tako glede same velikosti in barve majic, vrste tiska in oblikovanja samega napisa ali motiva na njih kot tudi vsega ostalega, recimo roka, do kdaj bo vse skupaj narejeno.

Če se vam mudi, enostavno pokličite ponudnika in povejte svojo situacijo – verjemite, da vam bodo z veseljem pomagali, tako kot so že kdaj meni, saj sem se na potisk majic spomnil šele en teden pred fantovščino, a vse se je uspešno rešilo in majice so na koncu izpadle res super. Prav vsem so bile všeč, zato smo idejo ponovili še na poroki.

Similar Posts:

Releated

fantovsko darilo

Kako izbrati najprimernejše darilo za fanta?

Ko svoj rojstni dan praznujejo fantje, izbrati darilo zanje ni kar tako. V primerjavi z dekleti so namreč fantje morda še toliko bolj zahtevni. Medtem ko se dekleta razveselijo še tako preprostega kozmetičnega izdelka, je fantom v prvi vrsti pomembno, da je izdelek čim bolj praktičen pa tudi uporaben. Ko je torej na vrsti darilo […]

Nakup kipov za dekorativne namene

Pri nakupu skulpture morate upoštevati nekaj stvari. Ker je na voljo toliko različnih stilov in modelov, je lahko težko vedeti, kako poteka prodaja kipov. Vendar ne skrbite, tukaj smo, da vam pomagamo. V tem vodniku vas bomo popeljali skozi vse, kar morate vedeti o izbiri in nakupu skulpture, od izbire prave za vaš dom do […]