Dopolnilno zdravstveno zavarovanje za brezskrbno zdravljenje

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje za brezskrbno zdravljenje

Če ste po operativnem posegu ali zdravljenju prejeli račun zdravstvenih storitev, potem zagotovo veste, da so stroški zdravljenja lahko izjemno visoki. Če ne bi imeli sklenjenega dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja, bi morali stroške doplačila kriti iz svojega lastnega žepa. Zato se vsi skupaj zavedamo, da je dopolnilno zdravstveno zavarovanje danes za vsakega posameznika neizogibno.

Plačila premije za dopolnilno zdravstveno zavarovanje so oproščeni zgolj otroci, šolska mladina, dijaki in študentje do 26. leta starosti. Kasneje si moramo premijo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja plačevati sami. Premija, ki jo plačujemo, nam zagotavlja kritje razlike stroškov zdravljenja in stroškov, ki jih zagotavlja obvezno zdravstveno zavarovanje.

Zavarovanje krije veliko različnih stroškov

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje krije vse stroške, ki so povezani z nastanitvami in prehrano v bolnišnicah in zdraviliščih. Poleg tega krije vsa zdravila, ki so na pozitivni in vmesni listi, ter zdravstvene pripomočke. Iz dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja se krijejo tudi reševalni prevozi na različne preglede.

Kar se tiče doplačil za različne ortopedske pripomočke, slušne aparate, očala ali zobno protetične pripomočke, vam tovrstno zavarovanje krije le stroške do priznane vrednosti. V primeru, če potrebujete slušni aparat, vam bo zavarovanje krilo le slušni aparat do določenega zneska, v nasprotnem primeru ga morate doplačati.

Različne ugodnosti pri različnih zavarovalnicah

Premija dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja je za vse enotna, ne glede na to katero zavarovalnico izberete. Če boste natančno pregledali njihovo ponudbo, boste ugotovili, da vam zavarovalnice poleg tega ponujajo določene ugodnosti v primeru, da dopolnilno zdravstveno zavarovanje sklenete pri njih.

Nekatere od njih vam ponujajo določene popuste, če imate pri njih že sklenjeno kakšno drugo obliko zavarovanja. Potem vam ob sklenitvi ponujajo določena darila v obliki bonov različnih ponudnikov. Skratka, izbira je zelo pestra, odločitev na koncu pa je samo vaša. Zavarovanje lahko zelo enostavno sklenete kar preko spleta. Če pa imate kakršnekoli zadržke, pa se lahko posvetujete s svetovalci.

Na povezavi si lahko ogledate cenik dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja pri zavarovalnici Triglav.

Similar Posts:

Robert Dans

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.