Koloidno srebro – tonik

Ljudje vse pogosteje posegamo po vitaminih in mineralih, torej po izdelkih, ki poskrbijo za naše telo in tudi našo dušo.
Spletna trgovina Bioforma je pravi naslov, če želimo svojemu telesu in svoji duši le najbolje. Na njenih prodajnih policah se znajde marsikaj, tudi vitamini in minerali, izdelki za telo in šport, izdelki za hujšanje, olja, t. i. super hrana ter razne tinkture in čaji.Zelo priljubljen in kvaliteten izdelek, ki ga ponuja omenjena spletna trgovina, je tudi t. i. kolodialno srebro.
Izdelek ima nešteto prednosti, npr. čisti in regulira proizvodnjo loja, zmanjšuje nastanek mastne kože, blaži draženje in rdečico, pomaga pri občutljivi koži, neguje in pomaga ohranjati normalno stanje kože, izboljšuje zaviranje nastajanja mozoljev, ogrc in aken …
Izdelek torej hrani in pomaga ohraniti normalno kožo. Učinek pa je seveda čista, sveža nepoškodovana koža, zdrave barve.

Kaj pa pravzaprav je koloidno srebro?

Gre za mešanico koloidnega srebra in vode. Na trgu ga najdemo v obliki koncentracije od 10 do 25 ppm. Gre za izredno vrhunsko ter kakovostno srebro, kar se lahko vidi že po nekaj nanosih.
Uporabljamo ga tako, da majhno količino tonika nanesemo na kozmetični robec in nato nežno očistimo kožo. Predle oči pa moramo pri tem izpustiti. Najbolje je izdelek uporabljati zjutraj ali pa zvečer. Ljudje, ki pa imajo alergijo na srebro, pa izdelka ne smejo uporabljati.
Shranjevati ga moramo na sobni temperaturi, in sicer izven dosega otrok.
Izdelek je tudi dermatološko testiran. Izdelek pa ni testiran na živalih.
Izdelek je torej odlična rešitev za nego občutljive kože in dermatoloških tegob. Uravnava izločanje seruma, mastnost kože ter nastanka aken in mozoljev. Pomirja tudi dejavnike draženja in pordelosti. Ker je v obliki tekočine, se ga lažje nanaša na predele, kamor z drugimi oblikami ne bi dosegli.


Izdelek je v resnici v uporabi že dlje časa. Uporabljali so ga namreč že ljudje v preteklosti. Na podeželju so npr. v mleko dodajali srebrne kovance, plemiške družine so jedle iz posod iz srebra …

Similar Posts:

Related posts