Drsna vrata za omare

Danes ima že večina omar drsna vrata oziroma ima skoraj vsak dom vsaj eno veliko omaro s takšnimi vrati. To ni le trend, ampak so takšne omare ali garderobne sobe priljubljene predvsem zaradi lepega videza in velike funkcionalnosti.

Lep videz in funkcionalnost

Prav to sta glavna razloga za drsna vrata oziroma za nakup omare s takšnimi vrati in za njihovo veliko priljubljenost. Če opremljate nov dom ali pa ga prenavljate, je čas za premislek o tem, kakšno pohištvo in drugo opremo želite.

Na prvem mestu mora biti zagotovo funkcionalnost, poleg tega pa si prav vsak želi, da bi se v svojem domu dobro počutil, zato izbere takšno opremo, ki mu je všeč. Lepa oprema in pohištvo sta za prijetno bivanje vsekakor zelo pomembna.

Omare s klasičnimi vrati

Nekoč druge možnosti sploh ni bilo in so imele vse omar klasična vrata. Še vedno imamo prav v vsakem domu nekaj takšnih omar, a pri garderobnih omarah oziroma omarah za shranjevanje oblačil in posteljnine postajajo klasična vrata vedno manj običajna.

Verjetno je tako zaradi različnih razlogov, predvsem pa stranke ugotavljajo, da so takšna vrata manj praktična in omogočajo slabši pregled kot vrata na vodilih. Zato omare s klasičnimi vrati izginjajo iz naših domov, v katere se selijo moderne vgradne omare.

Vgradne omare so lepe in praktične

Vedno bolj priljubljene postajajo velike vgradne omare, ki jih večina ljudi postavi na hodnik, v spalnico ali pa v dnevno sobo oziroma povsod tja, kjer imajo na voljo dovolj prostora za shranjevanje. V takšno omaro, ki sega čez celo steno in od tal do stropa lahko shranimo ogromno stvari, poleg tega pa vrata, ki se odpirajo drsno, omogočajo veliko boljši pregled nad shranjenimi rečmi.

Takšna vrata in na sploh vgradne omare so tako zelo priljubljene, ker:

  • so izjemno praktične,
  • omogočajo več shranjevalnega prostora,
  • omogočajo boljši pregled nad vsebino omare,
  • lahko v njih poljubno razporedimo police, predale in vse ostale elemente,
  • segajo od tal do stropa, zato se na vrhu in spodaj pod njimi ne nabira prah,
  • so izredno estetske,
  • je na vratih takšne omare nameščeno tudi ogledalo ali tapeta z izbranim vzorcem,
  • imajo dolgo življenjsko dobo.

Similar Posts:

Releated

Kako izbrati pravo motorno kosilnico za vašo zelenico?

Če imate zastarelo ali pokvarjeno kosilnico, ali pa jo kupujete prvič, se verjetno zavedate, da je na trgu veliko različnih motoriziranih kosilnic in izbira prave za vašo zelenico ni tako preprosta. Pri izbiri motorne kosilnice je nekaj ključnih stvari, na katere morate biti pozorni. Pomembno je, da preverite, iz kakšnega materiala je izdelana vrtna kosilnica. […]

Zakaj je lesena vrtna lopa dobra izbira?

Vrtna lopa je nepogrešljiv dodatek vsakega vrta, tudi pri nas jih lahko opazimo pri skoraj vsaki hiši. Vrtne lope prinašajo več prednosti, v katerih lahko uživamo vse leto. Če oklevate glede nakupa vrtne lope, se prepričajte, zakaj je prav lesena vrtna lopa popoln dodatek vašemu vrtu. Similar Posts: Omara po meri zagotavlja najboljšo izkoriščenost prostora […]