Drsna vrata za omare

Danes ima že večina omar drsna vrata oziroma ima skoraj vsak dom vsaj eno veliko omaro s takšnimi vrati. To ni le trend, ampak so takšne omare ali garderobne sobe priljubljene predvsem zaradi lepega videza in velike funkcionalnosti.

Lep videz in funkcionalnost

Prav to sta glavna razloga za drsna vrata oziroma za nakup omare s takšnimi vrati in za njihovo veliko priljubljenost. Če opremljate nov dom ali pa ga prenavljate, je čas za premislek o tem, kakšno pohištvo in drugo opremo želite.

Na prvem mestu mora biti zagotovo funkcionalnost, poleg tega pa si prav vsak želi, da bi se v svojem domu dobro počutil, zato izbere takšno opremo, ki mu je všeč. Lepa oprema in pohištvo sta za prijetno bivanje vsekakor zelo pomembna.

Omare s klasičnimi vrati

Nekoč druge možnosti sploh ni bilo in so imele vse omar klasična vrata. Še vedno imamo prav v vsakem domu nekaj takšnih omar, a pri garderobnih omarah oziroma omarah za shranjevanje oblačil in posteljnine postajajo klasična vrata vedno manj običajna.

Verjetno je tako zaradi različnih razlogov, predvsem pa stranke ugotavljajo, da so takšna vrata manj praktična in omogočajo slabši pregled kot vrata na vodilih. Zato omare s klasičnimi vrati izginjajo iz naših domov, v katere se selijo moderne vgradne omare.

Vgradne omare so lepe in praktične

Vedno bolj priljubljene postajajo velike vgradne omare, ki jih večina ljudi postavi na hodnik, v spalnico ali pa v dnevno sobo oziroma povsod tja, kjer imajo na voljo dovolj prostora za shranjevanje. V takšno omaro, ki sega čez celo steno in od tal do stropa lahko shranimo ogromno stvari, poleg tega pa vrata, ki se odpirajo drsno, omogočajo veliko boljši pregled nad shranjenimi rečmi.

Takšna vrata in na sploh vgradne omare so tako zelo priljubljene, ker:

  • so izjemno praktične,
  • omogočajo več shranjevalnega prostora,
  • omogočajo boljši pregled nad vsebino omare,
  • lahko v njih poljubno razporedimo police, predale in vse ostale elemente,
  • segajo od tal do stropa, zato se na vrhu in spodaj pod njimi ne nabira prah,
  • so izredno estetske,
  • je na vratih takšne omare nameščeno tudi ogledalo ali tapeta z izbranim vzorcem,
  • imajo dolgo življenjsko dobo.

Similar Posts:

Releated

Pomladno prezračevanje trave s prezračevalniki

Če želite imeti lep in zdrav travnik, ga morate negovati. Najbolj učinkovit način za ohranjanje kondicije vašega travnika je uporaba bencinskega prezračevalnika – vertikulatorja. Bencinski prezračevalnik trave omogoča, da se odstrani čopasta trava, mah in odmrle travne delce, kar izboljša absorpcijo hranil, zraka in vode v zemljo, kar pa pripomore k zdravim travnim koreninam. Prezračevalnik […]

številne različne otroške igrače

Najbolj priljubljene otroške igrače

Če izbirate igračo za svojega malčka ali malčka prijateljev, morate biti pozorni še na marsikaj drugega in ne zgolj na videz. Določene otroške igrače so namreč izjemno ljubkega videza, a morda niso najbolj primerna izbira glede na starost malega junaka. Ko kupujemo igrače za otroke pa seveda nismo pozorni samo na njihovo starost, temveč tudi […]