Boschevi električni grelniki vode so majhni in kompaktni izdelki

Boschev Tronic 3000T ES4 se lahko uporabi kot dodatek primarnemu grelniku vode ali pa se namesti pod eno pomivalno korito. Pravzaprav lahko Tronic 3000T ES4 uporabimo na tri različne načine: kot edini vir ogrevanja vode za eno pomivalno korito, kot dodatek k obstoječemu grelniku vode, ki je nameščen daleč od umivalnika, ali kot vmesni del vgrajen z grelniki vode brez rezervoarja, ki se spopadajo z efektom intermitentne hladne vode.

Ne glede na konfiguracijo, je pri tem grelniku z majhnim rezervoarjem minimalna izguba v stanju pripravljenosti – ni treba čakati na toplo vodo, da pride do umivalnika, kjer je to potrebno. Gumb za nastavitev temperature na sprednji strani omogoča dviganje in spuščanje temperature vode v širokem območju od 18 do 63°C.

Z vgrajenim termostatom in sondo, ta grelnik omogoča ohranjanje dosledne toplote in ponovno prilagajanje temperature vode, ko je to potrebno – ko se vreme zunaj, lahko preprosto spremenite temperaturo vode, da bo najbolje ustrezala vašemu osebnemu udobju. Visoka maksimalna zmogljivost vodnega tlaka ( 150 psi) omogoča nastavitev pretoka vode po vaših željah, kar naredi ta grelnik izjemno prilagodljiv. Z dimenzijami 35x35x34 cm in samo 8 km, je Boschev mini bojler Tronic 3000T ES4 kompakten in se lahko montira na steno ali na tla.

Boschev 9-litrski električni podpultni grelnik vode z majhnim rezervoarjem

Priljubljen je pri ljudeh, ki ga uporabljajo za dnevne potrebe. Povpraševanje po grelnikih brez rezervoarja je doseglo vrh. Trenutno lahko na trgu dobite več vrst grenikov vode brez rezervoarja, vendar če želite dobiti najboljše, boste naleteli na težavo.

Boschev 9-litrski električni podpultni grelnik vode z majhnim rezervoarjem je zaradi svoje zmogljivosti, dolge življenjske dobe, enostavnega postopka montaže in hitrega izkoristka priznan kot kakovosten grelnik vode. Kakovost tega izdelka je posebej zanimiva za ljudi; ta izdelek kupijo, ker ustreza kakovosti glede na strokovni pregled in presojo uporabnika.

 

 

 

Similar Posts:

Releated

Pomladno prezračevanje trave s prezračevalniki

Če želite imeti lep in zdrav travnik, ga morate negovati. Najbolj učinkovit način za ohranjanje kondicije vašega travnika je uporaba bencinskega prezračevalnika – vertikulatorja. Bencinski prezračevalnik trave omogoča, da se odstrani čopasta trava, mah in odmrle travne delce, kar izboljša absorpcijo hranil, zraka in vode v zemljo, kar pa pripomore k zdravim travnim koreninam. Prezračevalnik […]

številne različne otroške igrače

Najbolj priljubljene otroške igrače

Če izbirate igračo za svojega malčka ali malčka prijateljev, morate biti pozorni še na marsikaj drugega in ne zgolj na videz. Določene otroške igrače so namreč izjemno ljubkega videza, a morda niso najbolj primerna izbira glede na starost malega junaka. Ko kupujemo igrače za otroke pa seveda nismo pozorni samo na njihovo starost, temveč tudi […]