Boschevi električni grelniki vode so majhni in kompaktni izdelki

Boschev Tronic 3000T ES4 se lahko uporabi kot dodatek primarnemu grelniku vode ali pa se namesti pod eno pomivalno korito. Pravzaprav lahko Tronic 3000T ES4 uporabimo na tri različne načine: kot edini vir ogrevanja vode za eno pomivalno korito, kot dodatek k obstoječemu grelniku vode, ki je nameščen daleč od umivalnika, ali kot vmesni del vgrajen z grelniki vode brez rezervoarja, ki se spopadajo z efektom intermitentne hladne vode.

Ne glede na konfiguracijo, je pri tem grelniku z majhnim rezervoarjem minimalna izguba v stanju pripravljenosti – ni treba čakati na toplo vodo, da pride do umivalnika, kjer je to potrebno. Gumb za nastavitev temperature na sprednji strani omogoča dviganje in spuščanje temperature vode v širokem območju od 18 do 63°C.

Z vgrajenim termostatom in sondo, ta grelnik omogoča ohranjanje dosledne toplote in ponovno prilagajanje temperature vode, ko je to potrebno – ko se vreme zunaj, lahko preprosto spremenite temperaturo vode, da bo najbolje ustrezala vašemu osebnemu udobju. Visoka maksimalna zmogljivost vodnega tlaka ( 150 psi) omogoča nastavitev pretoka vode po vaših željah, kar naredi ta grelnik izjemno prilagodljiv. Z dimenzijami 35x35x34 cm in samo 8 km, je Boschev mini bojler Tronic 3000T ES4 kompakten in se lahko montira na steno ali na tla.

Boschev 9-litrski električni podpultni grelnik vode z majhnim rezervoarjem

Priljubljen je pri ljudeh, ki ga uporabljajo za dnevne potrebe. Povpraševanje po grelnikih brez rezervoarja je doseglo vrh. Trenutno lahko na trgu dobite več vrst grenikov vode brez rezervoarja, vendar če želite dobiti najboljše, boste naleteli na težavo.

Boschev 9-litrski električni podpultni grelnik vode z majhnim rezervoarjem je zaradi svoje zmogljivosti, dolge življenjske dobe, enostavnega postopka montaže in hitrega izkoristka priznan kot kakovosten grelnik vode. Kakovost tega izdelka je posebej zanimiva za ljudi; ta izdelek kupijo, ker ustreza kakovosti glede na strokovni pregled in presojo uporabnika.

 

 

 

Similar Posts:

Releated

Previdnost pri nakupu nepremičnine

Nakup ali prodaja nepremičnine je kompleksen pravni posel, ki zahteva posebno pozornost tako posameznikov kot tudi podjetij. Za izogibanje morebitnim težavam je priporočljivo izvesti nakup s pomočjo pravnega strokovnjaka, ki bo preveril podatke o nepremičnini in pripravil ali pregledal ustrezno kupoprodajno pogodbo. Similar Posts: Mehčanje vode tudi s pomočjo vgrajenih filtrov Vsestranska uporaba destilirane vode […]

Vrhunska vsestranskost in estetika akrilnega stekla

Pleksi steklo, znan tudi kot akrilno steklo ali akrilna plastika, predstavlja material, ki se včasih imenuje tudi polimetilmetakrilat (PMMA). Kljub raznolikim imenom gre za isti material, ki najde številne uporabe, še posebej pa se uveljavlja kot odličen nadomestek za klasično steklo, predvsem v gradbeništvu. Njegova prozorna struktura ga uvršča med priljubljene izbire. Similar Posts: Mehčanje […]