Boschevi električni grelniki vode so majhni in kompaktni izdelki

Boschev Tronic 3000T ES4 se lahko uporabi kot dodatek primarnemu grelniku vode ali pa se namesti pod eno pomivalno korito. Pravzaprav lahko Tronic 3000T ES4 uporabimo na tri različne načine: kot edini vir ogrevanja vode za eno pomivalno korito, kot dodatek k obstoječemu grelniku vode, ki je nameščen daleč od umivalnika, ali kot vmesni del vgrajen z grelniki vode brez rezervoarja, ki se spopadajo z efektom intermitentne hladne vode.

Ne glede na konfiguracijo, je pri tem grelniku z majhnim rezervoarjem minimalna izguba v stanju pripravljenosti – ni treba čakati na toplo vodo, da pride do umivalnika, kjer je to potrebno. Gumb za nastavitev temperature na sprednji strani omogoča dviganje in spuščanje temperature vode v širokem območju od 18 do 63°C.

Z vgrajenim termostatom in sondo, ta grelnik omogoča ohranjanje dosledne toplote in ponovno prilagajanje temperature vode, ko je to potrebno – ko se vreme zunaj, lahko preprosto spremenite temperaturo vode, da bo najbolje ustrezala vašemu osebnemu udobju. Visoka maksimalna zmogljivost vodnega tlaka ( 150 psi) omogoča nastavitev pretoka vode po vaših željah, kar naredi ta grelnik izjemno prilagodljiv. Z dimenzijami 35x35x34 cm in samo 8 km, je Boschev mini bojler Tronic 3000T ES4 kompakten in se lahko montira na steno ali na tla.

Boschev 9-litrski električni podpultni grelnik vode z majhnim rezervoarjem

Priljubljen je pri ljudeh, ki ga uporabljajo za dnevne potrebe. Povpraševanje po grelnikih brez rezervoarja je doseglo vrh. Trenutno lahko na trgu dobite več vrst grenikov vode brez rezervoarja, vendar če želite dobiti najboljše, boste naleteli na težavo.

Boschev 9-litrski električni podpultni grelnik vode z majhnim rezervoarjem je zaradi svoje zmogljivosti, dolge življenjske dobe, enostavnega postopka montaže in hitrega izkoristka priznan kot kakovosten grelnik vode. Kakovost tega izdelka je posebej zanimiva za ljudi; ta izdelek kupijo, ker ustreza kakovosti glede na strokovni pregled in presojo uporabnika.

 

 

 

Similar Posts:

Releated

Kako izbrati pravo motorno kosilnico za vašo zelenico?

Če imate zastarelo ali pokvarjeno kosilnico, ali pa jo kupujete prvič, se verjetno zavedate, da je na trgu veliko različnih motoriziranih kosilnic in izbira prave za vašo zelenico ni tako preprosta. Pri izbiri motorne kosilnice je nekaj ključnih stvari, na katere morate biti pozorni. Pomembno je, da preverite, iz kakšnega materiala je izdelana vrtna kosilnica. […]

Zakaj je lesena vrtna lopa dobra izbira?

Vrtna lopa je nepogrešljiv dodatek vsakega vrta, tudi pri nas jih lahko opazimo pri skoraj vsaki hiši. Vrtne lope prinašajo več prednosti, v katerih lahko uživamo vse leto. Če oklevate glede nakupa vrtne lope, se prepričajte, zakaj je prav lesena vrtna lopa popoln dodatek vašemu vrtu. Similar Posts: Mehčanje vode tudi s pomočjo vgrajenih filtrov […]