Toto UltraMax II ima elegantno, enodelno zasnovo

Toto UltraMax II ima elegantno, enodelno zasnovo, ki bo takoj polepšala videz vaše kopalnice. Enodelna zasnova ni le estetsko prijetna, temveč ponuja tudi lažje čiščenje v primerjavi z dvodelnim straniščem. Z odstranitvijo prostora med kotličkom in školjko odstranimo skrivališče za umazanijo in odpadke. Dodatna prednost enodelne školjke je, da ni nevarnosti puščanja iz vijakov ali tesnil, ki se lahko pojavijo pri dvodelnih školjkah.

TOTO Ultramax II MS604114CEFG je opremljen s sistemom »Tornado Flush« brez lukenj in z dvojnimi šobami, ki ustvarjajo centrifugalno čiščenje, ki pomaga pri učinkovitejšem izpiranju sklede. Ta različica školjke Toto UltraMax II vključuje CeFiONtect, plast izjemno gladkega premaza, ki preprečuje lepljenje delcev na keramiko. Ta funkcija, skupaj s Tornado Flush, pomaga zmanjšati pogostost čiščenja stranišč, zmanjša porabo vode, kemikalij in časa, potrebnega za čiščenje. Toto UltraMax II je izdelan v univerzalni višini, kar omogoča udobnejši položaj sedenja v širokem krogu uporabnikov.

  • Podaljšana enodelna školjka, lažje vzdrževanje v primerjavi z dvodelno školjko
  • Sistem »Tornado Flush« z močnim centrifugalnim splakovanjem (5 litrov na splakovanje)
  • Računalniško zasnovan, popolnoma gladek sifon
  • Premaz CeFiONtect daje školjki površino, ki preprečuje lepljenje delcev
  • Vključen sedež »SoftClose«. Nič več ropotanja s pokrovom.
  • Skladna z direktivami ADA ,WaterSense, CALGreen in CEC.

Tiho in čisto z vsakim splakovanjem

Skupaj z mojo družino rad preživljam čas z mamo. Živi nekaj ur stran, zato naši obiski po navadi trajajo skozi cel vikend. Toda ena stvar, ki se je najbolj bojim, je potreba po uporabi stranišča sredi noči. Ko ga splaknem, se sliši skoraj tako tako, kot da zvok odmeva po vsej hiši.

Seveda sem mislil, da sem bil edini, ki je imel težave s tem. Zajtrk ni ravno najprimernejši čas za pogovor o tem, koliko krat nekdo potrebuje kopalnico sredi noči!

Zbogom hrupno stranišče

Na enem takem potovanju z mojo ženo in dvema otrokoma (otroci so še vedno v tej starosti, ko nimajo težav z vsebino pogovora), je eden od njih glasni vpil: »Oči, upam, da ne popiješ preveč vode pred spanjem«.

Tako moja žena kot jaz sva se spogledala, z nekoliko očitnim pogledom v očeh, in se odločila, da je dovolj: mama je potrebovala novo školjko (ali dve). V samo enem stavku so vsi vedeli, da je to problem za vso družino.

Vendar sem že imel odgovor in to je bilo v obliki školjke TOTO MS604114CEFG-01 Ultramax II.

Similar Posts:

Releated

Pomladno prezračevanje trave s prezračevalniki

Če želite imeti lep in zdrav travnik, ga morate negovati. Najbolj učinkovit način za ohranjanje kondicije vašega travnika je uporaba bencinskega prezračevalnika – vertikulatorja. Bencinski prezračevalnik trave omogoča, da se odstrani čopasta trava, mah in odmrle travne delce, kar izboljša absorpcijo hranil, zraka in vode v zemljo, kar pa pripomore k zdravim travnim koreninam. Prezračevalnik […]

številne različne otroške igrače

Najbolj priljubljene otroške igrače

Če izbirate igračo za svojega malčka ali malčka prijateljev, morate biti pozorni še na marsikaj drugega in ne zgolj na videz. Določene otroške igrače so namreč izjemno ljubkega videza, a morda niso najbolj primerna izbira glede na starost malega junaka. Ko kupujemo igrače za otroke pa seveda nismo pozorni samo na njihovo starost, temveč tudi […]