Toto UltraMax II ima elegantno, enodelno zasnovo

Toto UltraMax II ima elegantno, enodelno zasnovo, ki bo takoj polepšala videz vaše kopalnice. Enodelna zasnova ni le estetsko prijetna, temveč ponuja tudi lažje čiščenje v primerjavi z dvodelnim straniščem. Z odstranitvijo prostora med kotličkom in školjko odstranimo skrivališče za umazanijo in odpadke. Dodatna prednost enodelne školjke je, da ni nevarnosti puščanja iz vijakov ali tesnil, ki se lahko pojavijo pri dvodelnih školjkah.

TOTO Ultramax II MS604114CEFG je opremljen s sistemom »Tornado Flush« brez lukenj in z dvojnimi šobami, ki ustvarjajo centrifugalno čiščenje, ki pomaga pri učinkovitejšem izpiranju sklede. Ta različica školjke Toto UltraMax II vključuje CeFiONtect, plast izjemno gladkega premaza, ki preprečuje lepljenje delcev na keramiko. Ta funkcija, skupaj s Tornado Flush, pomaga zmanjšati pogostost čiščenja stranišč, zmanjša porabo vode, kemikalij in časa, potrebnega za čiščenje. Toto UltraMax II je izdelan v univerzalni višini, kar omogoča udobnejši položaj sedenja v širokem krogu uporabnikov.

  • Podaljšana enodelna školjka, lažje vzdrževanje v primerjavi z dvodelno školjko
  • Sistem »Tornado Flush« z močnim centrifugalnim splakovanjem (5 litrov na splakovanje)
  • Računalniško zasnovan, popolnoma gladek sifon
  • Premaz CeFiONtect daje školjki površino, ki preprečuje lepljenje delcev
  • Vključen sedež »SoftClose«. Nič več ropotanja s pokrovom.
  • Skladna z direktivami ADA ,WaterSense, CALGreen in CEC.

Tiho in čisto z vsakim splakovanjem

Skupaj z mojo družino rad preživljam čas z mamo. Živi nekaj ur stran, zato naši obiski po navadi trajajo skozi cel vikend. Toda ena stvar, ki se je najbolj bojim, je potreba po uporabi stranišča sredi noči. Ko ga splaknem, se sliši skoraj tako tako, kot da zvok odmeva po vsej hiši.

Seveda sem mislil, da sem bil edini, ki je imel težave s tem. Zajtrk ni ravno najprimernejši čas za pogovor o tem, koliko krat nekdo potrebuje kopalnico sredi noči!

Zbogom hrupno stranišče

Na enem takem potovanju z mojo ženo in dvema otrokoma (otroci so še vedno v tej starosti, ko nimajo težav z vsebino pogovora), je eden od njih glasni vpil: »Oči, upam, da ne popiješ preveč vode pred spanjem«.

Tako moja žena kot jaz sva se spogledala, z nekoliko očitnim pogledom v očeh, in se odločila, da je dovolj: mama je potrebovala novo školjko (ali dve). V samo enem stavku so vsi vedeli, da je to problem za vso družino.

Vendar sem že imel odgovor in to je bilo v obliki školjke TOTO MS604114CEFG-01 Ultramax II.

Similar Posts:

Releated

Kako izbrati pravo motorno kosilnico za vašo zelenico?

Če imate zastarelo ali pokvarjeno kosilnico, ali pa jo kupujete prvič, se verjetno zavedate, da je na trgu veliko različnih motoriziranih kosilnic in izbira prave za vašo zelenico ni tako preprosta. Pri izbiri motorne kosilnice je nekaj ključnih stvari, na katere morate biti pozorni. Pomembno je, da preverite, iz kakšnega materiala je izdelana vrtna kosilnica. […]

Zakaj je lesena vrtna lopa dobra izbira?

Vrtna lopa je nepogrešljiv dodatek vsakega vrta, tudi pri nas jih lahko opazimo pri skoraj vsaki hiši. Vrtne lope prinašajo več prednosti, v katerih lahko uživamo vse leto. Če oklevate glede nakupa vrtne lope, se prepričajte, zakaj je prav lesena vrtna lopa popoln dodatek vašemu vrtu. Similar Posts: Mehčanje vode tudi s pomočjo vgrajenih filtrov […]