kuhinje po meri

Natančen izris kuhinje po meri vašega doma

Če želite v prostor vnesti veliko mero funkcionalnosti in estetike, ki ustreza vašim potrebam in željam, tedaj so kuhinje po meri prava izbira, saj lahko dodajate in kombinirate različne pohištvene elemente, ki ustrezajo dimenzijam prostora in so prilagojeni vaši dinamiki kuhanja in priprave hrane. Pri tem ne gre pozabiti tudi na gospodinjske aparate, ki se skladno umestijo v prostor.

Pri nakupu vam bodo pomagali izkušeni strokovnjaki iz podjetja Kuhnca, zato da bo vaša nova kuhinja po naročilu ustrezala vsem vašim željam. Strokovnjaki opravijo brezplačen izris vseh pohištvenih elementov skupaj z gospodinjskimi aparati, pri čemer vam svetujejo o danih možnostih. Po izrisu opravijo tudi meritve prostora. V njihovi ponudbi ob nakupu je tudi brezplačna montaža.

Kuhinja po naročilu optimalno izkoristi dimenzije prostora

Če se boste odločili za personaliziran izris pohištva, boste s tem lahko maksimalno izkoristili vsak kotiček v razpoložljivem prostoru, kar je še posebej pomembno, če ne želite varčevati s pohištvenimi elementi v manjših prostorih, kot so na primer garsonjere in mansardna stanovanja. Tako niste omejeni z dimenzijami kabinetnih omaric, delovnega pulta in omaric za shranjevanje živil.

kuhinje po meri
Kuhinje z otokom so vse bolj priljubljene.

Ob profesionalnem 3D izrisu kuhinje po meri boste dobili dober vpogled v to, kako bo prostor videti po vgradnji pohištvenih elementov. Takrat lahko svetovalcu tudi poveste, če bi želeli kaj spremeniti, dodati ali pa nadomestiti z drugim kosom pohištva.

Kuhinje po meri v želeni kombinaciji barv in materialov

Kolekcije proizvajalcev so lahko standardizirane, pri čemer izberete celotno pohištvo znotraj ene serije, lahko pa se odločite za kombiniranje različnih barvnih odtenkov in materialov, kar sovpada tudi s sodobnimi trendi opremljanja prostorov. Vseeno pa je dobro izbrati določen slog, ki se lepo poda med pohištvo v drugih prostorih vašega doma.

Kuhinje po meri lahko povsem spremenijo videz vašega doma.

Tako so na voljo moderne, klasične, podeželske in retro kuhinje po meri. V zadnjih letih narašča tudi trend kombiniranja lesa z drugimi materiali, kot je steklo, nerjavno jeklo, keramika in beton. S tem boste ustavili unikatno kombinacijo, še posebej, če boste dodali tudi dekorativne elemente v lesnem, mat ali sijajnem dekorju.

Kuhinje po meri s funkcionalnimi dodatki

Ob izrisu pohištvenih elementov se lahko odločite tudi za dodajanje različnih funkcionalnih dodatkov, ki vam bodo olajšali kuhanje in pripravo hrane. Tako lahko v kabinetne omarice umestite dodatne poličke, dodate kotno omarico z nastavkom sistema za ločeno zbiranje odpadkov ter nad pult, znotraj omaric in v delu nape dodate osvetlitev v širokem izboru različnih luči.

kuhinje po meri
Z izrisom kuhinje lahko ustvari pohištvo po lastni meri.

Med funkcionalne in hkrati estetske dodatke kuhinje po meri spadajo tudi ročaji v različnih oblikah in materialih ter delovne plošče, pri katerih je dobro izbrati trpežen in kakovosten material, ki nudi dolgo življenjsko dobo in je odporen na obrabo.

Similar Posts:

Releated

Čiščenje fasad izvajajo usposobljeni strokovnjaki

Čiščenje fasad je postopek odstranjevanja umazanije in drugih ostankov z zunanjih površin stavbe. Te površine je pomembno ohranjati čiste, da se ohrani videz nepremičnine in zaščiti stavba pred vremenskimi vplivi in drugimi poškodbami. Čiščenje fasad lahko opravite ročno ali z uporabo tlačnih čistilnikov in drugih strojev. Čiščenje fasad je specializirano opravilo, ki ga morajo opraviti […]

Katero kosilnico izbrati?

Pri izbiri kosilnice morate upoštevati velikost trate in vrsto trave. Če gre za veliko dvorišče, lahko vzdrževanje košnje s premajhnimi rezili vzame več časa kot košnja s kosilnico z daljšimi rezili. Po drugi strani pa, če je vaše dvorišče zelo majhno in imate občutljivo travo, bodo krajša rezila najbolje opravila svoje delo. Pri tej odločitvi […]