Poskrbimo za odličen izgled naše kopalnice

Poskrbimo za odličen izgled naše kopalnice

Prostor za toaletne potrebščine

V večini primerov smo omejeni s količino prostora, ko opremljamo našo kopalnico. Ena izmed skrivnosti, kako se s tem spopasti je, da načrtujemo vnaprej. Preden bomo karkoli kupili, pomislimo, koliko prostora za shranjevanje toaletnih potrebščin potrebujemo.

Da bi bolje izračunali, koliko prostora za shranjevanje potrebujemo, se lahko vprašamo po sledečih stvareh:

  • Ali potrebujemo prostor za brisače?
  • Ali bomo v kopalnici hranili otroške igrače?
  • Kje bomo shranjevali čistila za umivalnik, banjo ter drugo opremo?
  • Ali bi nam pomagalo, če imamo shrambo za ličila in nakit?
  • Kje bomo imeli nujno opremo za našo potrebe, kot so toaletne role, zobna paste ipd.

Vprašamo se tudi lahko, koliko je možnosti, da se bodo naše potrebe po prostoru v prihodnosti povečale. To predvsem velja za primere, ko pričakujemo nov prirastek k družini. Tako bomo bolje izbrali kopalniško pohištvo, ki ga ne bomo potrebovali kmalu zamenjati.

Vrsta kopalniškega pohištva

Ko bomo nakupovali novo opremo za kopalnico, bomo hitro naleteli na dve različni vrsti. Ti sta:

Talno kopalniško pohištvo:

Lahko bi rekli, da je to klasična vrsta pohištva, ki ga namestimo na tla v kopalnici. Tak umivalnik, omara in druga oprema nam nudi največ prostora, vendar moramo elemente pravilno razporediti, drugače nam lahko hitro zmanjka prostora.

Stensko kopalniško pohištvo:

Odlična izbira za vse kopalnice, ki imajo na voljo manj prostora. Stenska omara za zdravila, zrcalna omara, umivalnik in drugo opremo namestimo na steno. Tako dobimo dodaten prostor pod pohištvom, ki je na steni. To je idealno, saj dodaten prostor lahko izkoristimo po želji.

Similar Posts:

Robert Dans

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.