Mnenje o kegeratorju EdgeStar KC200

Mnenje o kegeratorju EdgeStar KC200

Vsi kegeratorji EdgeStar so priljubljeni in visoko ocenjeni. V času pisanja tega članka, je na seznamu kot »najbolj prodajan izdelek” na Amazonu med hladilniki za pivo.

Tukaj je mnenje enega lastnika kegeratorja EdgeStar KD2000: »Resnično je odličen. Enostaven za sestaviti, čeprav sem pogledal youtube posnetke, ker so nekatere stvari okoli CO2 nekoliko nerazumljive. Vzel je nekaj časa, da sem našel prave nastavitve, ampak ko sem ga nastavil na 14 in mu dal nekaj minut, je točil odlično pivo in ne kup pene.«

Ne verjamem, da boste razočarani, če se boste odločili za nakup kegeratorja EdgeStar KC2000.

Že od začetka mojega odraščanja sem hrepenel po obdobju, ko bom imel lastni kegerator. Bil sem malenkost poreden, zato je bila misel o lastništvu naprave, ki bi vsebovala 59 litrov piva, prav neverjetna in moje največja želja. Na srečo ali na žalost sem sposoben piti do neumnosti kot odrasla oseba, ki uporablja svoj kegerator. Imam zgodbo, s katero izpodbijam vsakogar, ki trdi, da se sanje ne uresničijo.

Namen tega članka je preučiti najbolje prodajanega kegeratorja podjetja EdgeStar, KC2000. Ta naprava je poceni, čeprav v določenih trgovinah obstajajo poceni enote. Ta enota EdgeStar bo ustrezala potrebam 85% javnosti. Postane kar hladen, ima nastavljiv termostat in ustreza večini sodčkov standardnih velikosti. Morda boste želeli poiskati nekoliko večje modele, če pogosto uporabljate prevelike Miller Coors sodčke. Razen tega bo ta naprava ustrezala vsem vašim potrebam, razen če ste snob, in s tem ne mislim nič slabega.

Skoraj samoumevno je, da morajo kosi ostati čisti med uporabo, da bodo trajali zelo dolgo. So pa predmeti izdelani iz zelo kakovostnih materialov.

Glavne lastnosti kegeratorja EdgeStar KC2000

  • Poceni – običajno se cena giblje med 450 – 529 dolarjev z dostavo.
  • Sestavljeno v Združenih državah.
  • Podjetje trdi, da je to kegerator, ki doseže najnižje temperature na trgu

Similar Posts:

Robert Dans

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.