Kamnite obloge - kopalniški pult

Kamnite obloge v notranjih in zunanjih prostorih ustvarjajo poseben čar

Kamnite obloge se odlično obnesejo tako v zunanjih kot notranjih prostorih. Še zlasti priljubljene so dekorativne obloge iz kamna, ki so izjemno dobrodošle v gostilniških prostorih, pisarnah, terasah in še na številnih drugih mestih.

Obloge iz kamna so torej dobra rešitev, saj se ponašajo s številnimi prednostmi, obenem pa so tudi cenovno dostopna rešitev. Na voljo so vam kamnite obloge v različnih barvah in odtenkih.

V notranjih in zunanjih prostorih obloge iz kamna ustvarjajo prijetno, toplo in ne nazadnje še elegantno vzdušje. Modeli oblog lahko ustrezajo prav vsakemu domu ali kateremu koli drugemu objektu.

Dekorativna obloga iz kamna v kuhinji

Dekorativne obloge iz kamna se še posebej dobro obnesejo v kuhinji, kjer vam prav tako ponujajo številne prednosti. Oblogo iz kamna lahko postavite samo na določen del stene ali na eno od sten. V hipu boste v kuhinjskem prostoru ustvarili poseben čar.

Dekorativne kamnite obloge
Dekorativne kamnite obloge v kuhinji

Ker so obloge iz kamna praviloma zelo dobro trpežne in ker jih boste dobro vzdrževali in čistili, vam bodo odlično služile vrsto let. Pazite pri izbiri ponudnika, ne nazadnje pa tudi na barvni odtenek dekorativne kamnite obloge.

Dekorativna obloga iz kamna na hodniku

Če želite, da bo vaš hodnik še bolj domače deloval in bo oddajal posebno toplino, na stene namestite kamnite obloge v privlačni barvi oziroma odtenku. Obloge so sicer za nameščanje na steno ali na tla sila preproste, vendar je najbolje, da vam jih na določeno mesto položi kar strokovnjak. Ta bo pri sebi imel tudi najboljša sredstva, na primer posebno vrsto lepila, ki bodo dobro poskrbela za učinkovito namestite.

Video: Polaganje kamnite obloge

Še preden dekorativni kamen namestite na želeno podlago, to kar se da temeljito očistite. Praviloma se dekorativne obloge iz kamna dobro obnesejo na številnih površinah, ne priporoča pa se, da jih nameščate na les.

Izbira najustreznejše obloge iz kamna

Če se boste odločili za namestitev dekorativnih kamnitih oblog v vašem domu ali v katerem koli drugem objektu, najprej prebrskajte ponudbo trga. Ugotovili boste, da vas čaka pester nabor številnih dekorativnih oblog iz kamna.

Pri izbiri kakovostne obloge iz kamna naj vam pomaga strokovnjak. To je lahko kar kamnosek, ki vam bo oblogo izdelal, ali pa notranji oblikovalec, ki vam že tako in tako svetuje pri opremljanju vaših domačih ali poslovnih prostorov.

Similar Posts:

Releated

Pomladno prezračevanje trave s prezračevalniki

Če želite imeti lep in zdrav travnik, ga morate negovati. Najbolj učinkovit način za ohranjanje kondicije vašega travnika je uporaba bencinskega prezračevalnika – vertikulatorja. Bencinski prezračevalnik trave omogoča, da se odstrani čopasta trava, mah in odmrle travne delce, kar izboljša absorpcijo hranil, zraka in vode v zemljo, kar pa pripomore k zdravim travnim koreninam. Prezračevalnik […]

številne različne otroške igrače

Najbolj priljubljene otroške igrače

Če izbirate igračo za svojega malčka ali malčka prijateljev, morate biti pozorni še na marsikaj drugega in ne zgolj na videz. Določene otroške igrače so namreč izjemno ljubkega videza, a morda niso najbolj primerna izbira glede na starost malega junaka. Ko kupujemo igrače za otroke pa seveda nismo pozorni samo na njihovo starost, temveč tudi […]