Lasulje so več kot le modni dodatek

Ko pomislite na lasuljo, verjetno najprej pomislite na plešavost in izpadanje las. Zato niso lasulje zgolj pripomoček ali modni dodatek, ampak izboljšujejo tudi kakovost življenja, samopodobo in pripomorejo k večji samozavesti pri vključevanju v družbo.

Danes so na voljo lasulje različnih blagovnih znamk, zato je potrebno biti pri njihovi izbiri nekoliko bolj previden. Priznane blagovne znamke lasulj se ponašajo s svojo kvaliteto in enostavno uporabo. Prav tako je na voljo pestra izbira različnih modelov in tudi barvnih odtenkov s katerimi ustvarijo popolnoma naraven videz.

Prava izbira lasulje je ključnega pomena

Verjetno že veste, da lasje in oblika pričeske veliko povedo o posameznikovi osebnosti in njegovem življenjskem slogu. Zato je izbira prave lasulje zelo pomembna za vsakega posameznika, pa ne samo z vidika njihovega barvnega odtenka ali oblike, ampak tudi z vidika njihove sestave. V tem smislu lahko izbiramo med lasuljami iz sintetičnih vlaken ali mešanice sintetičnih in naravnih las.

Vzdrževanje sintetične lasulje
Sintetične lasulje ali lasulje iz sintetičnih vlaken

Sintetične lasulje omogočajo široko paleto barv od najbolj nežnih do bolj živahnih in se odlikujejo po tem, da so izjemno lahke in svoj prvotni videz in obliko obdržijo tudi po pranju. Zelo pomemben podatek je ta, da jih lahko kupiti po dostopnih cenah, prav tako pa z njimi ne boste imeli večjih stroškov vzdrževanja. Lasulje, ki so izdelane iz mešanice sintetičnih in naravnih las, na videz delujejo popolnoma naravno. Lasje so svilnato gladki, njihovo oblikovanje in urejanje pa veliko lažje kot pa pri lasuljah iz pravih las.

Primerno vzdrževanje podaljša življenjsko dobo

Izguba las je največkrat posledica bolezni, zdravljenja s citostatiki ali obsevanja. V vseh teh primerih ste upravičeni do lasulje preko napotnice. Da bi bila lasulja na glavi čim manj opazna, je zato pomembno, da je izdelana iz kakovostnih materialov, kape, ki se dobro prilega glavi, in mrežice, ki mora biti tanka, da koža lahko diha.

S primernimi pripomočki za vzdrževanje in nego se bistveno podaljša življenjska doba lasulje, zato je dobro, da se pred njeno uporabo pozanimate o načinu vzdrževanja. Pomembno je, da pri tem upoštevate navodila proizvajalca, predvsem pa se mokre lasulje ne sme krtačiti, brisati z brisačo, uporabljati sušilcev, kodralnikov ali ravnalnikov.

Top izdelki kozmetike Lovely. Izdelki Lovely so vam na voljo v vseh bolje založenih drogerijah, kupite jih lahko tudi v spletni prodajalni. Preberi več …

Similar Posts:

Releated

Starostna slabovidnost ali presbiopija

Starostna slabovidnost kot normalni fiziološki pojav

Starostna slabovidnost ali presbiopija je povsem normalen fiziološki pojav. Običajno se pojavi okoli 40. leta starosti. Zanjo je značilen zamegljen vid pri branju, pri delu z računalnikom oziroma pri vsem bližinskih delih. Doleti pa prav vsakega človeka, ne glede na to, ali je kdaj koli že imel težave z očmi ali ne. Tudi osebe, ki […]

Oralna kirurgija vključuje različne vrste posegov na zobeh

Obstajajo številni razlogi, zaradi katerih lahko potrebujete kirurški poseg v ustni votlini. Morda jo boste potrebovali za odstranitev modrostnih zob, odpravo težav s čeljustjo ali zdravljenje poškodbe. Oralna kirurgija vam lahko pomaga tudi, če imate bolezen, ki prizadene usta ali zobe. Similar Posts: Čemu in kdaj izbrati bencinski prezračevalnik trave? Strešne sani so standard Kozmetika […]