Raziskovanje starodavnih čudes v Egiptu

Raziskovanje starodavnih čudes v Egiptu

Z enodnevnimi izleti v Hurgadi boste doživeli fascinantno potovanje po faraonski civilizaciji. Ne glede na to, ali boste izbrali udoben avtobusni izlet, razkošno zasebno potovanje ali avanturo v majhni skupini s kombijem, boste razkrili skrivnosti grobnic starodavnih faraonov, vključno z legendarnim kraljem Tutankamonom, ter občudovali veličino templja Karnak in arhitekturna čudesa kraljice Hačepsut. Odkrijte skrivnosti faraonov ob obisku piramid, skrivnostne sfinge in izjemnega Egipčanskega muzeja, kjer so shranjeni nešteti zgodovinski zakladi.

Nepozabne družini prijazne dejavnosti v Hurgadi

V Hurgadi ustvarite nepozabne družinske spomine z različnimi dejavnostmi, primernimi za vse starosti. S skupino se odpravite na izlet z morsko ladjo, najemite zasebno jahto ali se z zasebnim hitrim čolnom zapeljite med valove. Potopite se v azurno morje in plavajte z delfini, opazujte ta graciozna bitja, snorkljajte sredi živahnega morskega življenja in se sprostite na neokrnjenih plažah otoka Orange Bay ali Paradise. Hurgada ponuja številne družinam prijazne pustolovščine.

Safari z džipi in štirikolesniki ponuja popolno ravnotežje med pustolovščino in udobjem.

Razburljive pustolovščine za otroke in najstnike

Družinam z otroki in najstniki Hurgada ponuja vrsto razburljivih dejavnosti. Oglejte si očarljivo predstavo o delfinih in izkusite veselje do plavanja s temi inteligentnimi morskimi bitji v bazenu. Občutite adrenalin med vožnjo s štirikolesniki po prostrani puščavi Hurgade, podajte se na očarljiv izlet z džipi v beduinsko vas, uživajte v jahanju kamel in drugih razburljivih pustolovščinah, prilagojenih mladim raziskovalcem.

Romantični pobegi za mladoporočence in pare

Hurgada je prizorišče romantičnih pobegov, zato je idealna destinacija za mladoporočence in pare. Doživite vznemirljivo vožnjo s štirikolesniki do beduinskega tabora ob sončnem zahodu, začutite veter pod krili z jadralnim padalom in s potapljanjem raziščite očarljivi podvodni svet, kjer vas čakajo pisane ribe in čudoviti koralni grebeni. Privoščite si trenutke razkošja in sprostitve na mirnem otoku Giftun ter s svojo ljubljeno osebo uživajte v spokojnosti okolice. Hurgada ponuja popolno mešanico pustolovščine in romantike za pare, ki si želijo intimnega oddiha.

https://www.youtube.com/watch?v=kzdQhzlIM6g

Razburljiva ekspedicija po puščavi

Odpravite se na razburljiv safari po puščavi. Raziščite puščavsko pokrajino s štirikolesniki ATV, avtomobili Spider Cars in vozili 4×4. Obiščite beduinsko vas, uživajte v vožnji s kamelami in si privoščite večerjo na žaru ter tradicionalno predstavo. Ta izlet obljublja pustolovski večer pod puščavskimi zvezdami.

Similar Posts:

Robert Dans

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.