Jakne

Kakovostne jakne z napisi kot odlična izbira poslovnega darila

S poslovnim darilom izražate odnos, ki ga imate s strankami ter poslovnimi partnerji. Kot se za poslovni svet spodobi, morajo biti poslovna darila izražati ravno pravšnjo mero distance do osebe, ki jo nameravate obdariti. Priporočamo vam, da med tovrstna darila ne vključujete daril, ki so preveč osebna ali morda celo intimne narave.

Ustreza poslovna darila so taka, ki niso ne predraga, kljub temu pa morajo biti dovolj kakovostna. Med priljubljena poslovna darila sodijo tudi jakne, ki so še kako priročne ter uporabne za prav vsako osebo. Če želite svoje obdarovance presenetiti s kakovostno izbiro jakne, potem vam priporočamo SoftShell jakne, ki bodo zagotovo dosegle svoj pravi namen.

Jakne s troslojno zgradba tkanine

Če se sprašujete, zakaj vam priporočamo ravno jakne SoftShell, potem vam v nadaljevanju navajamo nekaj glavnih prednosti, ki bodo zagotovo razveselile vaše poslovne obdarovance. V prvi vrsti so take jakne zelo udobne pri nošenju. Na udobje vpliva tudi troslojna zgradba tkanine, ki je odporna tako na veter kot tudi na vodo. Zagotavlja nam kar nekaj zračnosti, kar je za uporabnika izjemnega pomena.

Notranjost jaken je iz flisa. Ta primerno hladi in greje. Tkanino pa naredi še veliko bolj mehko in prijetno za kožo. Kapuca na jaknah se lahko enostavno odstrani. Na razpolago imamo številne stranske žepe, kamor lahko shranjujemo številne manjše pripomočke, ki jih je vedno dobro imeti pri roki. Izbiramo lahko med številnimi barvami.

Ker boste uporabili jakne SoftShell kot poslovna darila, je morda najbolje, da jih kupite v modri barvi. Podloga jaken je sestavljena iz 96 % poliestra in 4 % elastana. Notranji materiali so iz 100 % poliestra.

Druga primerna poslovna darila

Vsekakor jakne SoftShell niso edina odlična izbira daril za poslovna obdarovanja. Trg nam ponuja še številne druge primerne izdelke, ki so nadvse uporabni in priročni za vsakogar izmed vaših strank ter poslovnih partnerjev. Lahko so v obliki še katerega od kosov oblačil. Lahko posežete po kakovostnih majicah, na katere daste natisniti ime ter logotip svojega podjetja. Tako pri jaknah kot tudi pri majicah pa morate paziti, da sta ime vašega podjetja ter logotip na primernem mestu.

Ročne ure. Preverite našo bogato ponudbo ročnih ur za moške in ženske, priznanih blagovnih znamk. Preberi več …

Iščete majice z napisi ali potisk majic s sliko po vaši izbiri? Želite imeti svojo unikatno majico ali podariti izvirno darilo? Preberite več …

Dobre ideje za darila ob upokojitvi. Upokojitev je tisti čas, ko človek po več desetletjih dela, končno dočaka dan, ko zjutraj ne potrebuje več budilke in si lahko dan prilagodi svojim potrebam in željam. Preberite več …

Similar Posts:

Releated

Kakovostna čokolada kot darilo za dan žena

Dan žena je eden izmed praznikov, ki nam da misliti, kakšno malenkost lahko kupimo in z njo obdarimo naše najbližje in najbolj pomembne ženske. Jaz običajno za dan žena podarim kakšno rožico in pa sladko malenkost. Čokolada prav zagotovo nikoli ne razočara in prav vsaka ženska se veseli, ko ji podarim to sladko razvado. Sploh, […]

Dobre ideje za darila ob upokojitvi

Nakupovanje daril je včasih prav zabavno, po drugi strani pa se lahko pripeti, da nimamo niti prave ideje, kaj bi določeni osebi podarili, ker je ne poznamo prav dobro ali ker menimo, da ima že skorajda vse. V takšnem primeru je izbira pravega darila lahko prava muka.  Similar Posts: Dobre ideje za darila ob upokojitvi […]