Kvalitetne oxfordice za službo in prosti čas

Najboljši čevlji za vse priložnosti so oxfordice, ki so na voljo v različnih barvah in dizajnih. Skupno jim je, da so udobni čevlji na vezalke. Povečini so oksfordice nizki čevlji narejeni iz usnja,ki se zavezujejo na vezalke. Kombiniramo jih lahko z različnimi stili oblačenja. Podajo se tudi na kratka krila, saj so oxford čevlji univerzalni.

Nošenje z različnimi stiki

Prednost oxfordic je v tem, da se podajo na različne stile oblačenja. Dopolnjujejo tako eleganten formalni videz, kot športno elegantnega, kot tistega za prosti čas. Na voljo so v različnih modelih in dizajnih, skupno pa jim je, da so spredaj malce zaobljeni, podplat pa je malo odebeljen. 

Oxfordice
Prednost oxfordic je v tem, da se podajo na različne stile oblačenja.

Nove Oxford balerinke

Prek spleta lahko kupite tudi oxford balerinke, ki so izjemno udobne za nošenje in vas ne žulijo. Odlikuje jih odebeljen podplat, zaradi česar vas vaša stopala po večurnem nošenju ne bodo bolela. Nekateri modeli imajo malo rebrast podplat, ki uspešno absorbira silo med hojo in tako razbremeni vaše noge. Večina balerink ima spredaj še nameščeno mašnjico, ki pomaga pri kombiniranju različnih stilov oblačenja. Takšne balerinke lahko obujete v službo, na sprehod s psom ali pa na sladoled s prijateljicami.

Superge in oksford platforme

Superge z odebeljenim podplatom razbremenijo vaša stopala, saj slednja nimajo stika z grobo površino tal. Enostavne so za nošenje tudi po makedamu ali bolj spolzkih površinah, saj rebrast podplat preprečuje drsenje. Idealne so tudi za posameznice z nizko postavo, saj jih višji podplat oksford platform poviša za nekaj centimetrov. Z oksfordice supergami tako vaše noge izgledajo daljše, gležnji pa lepši.

Formalne usnjene oxfordice za službo

V službo obujte raje enobarvne oxfordice, ki se bodo podale vsej vaši garderobi. Večina se odloči za nakup modela oxfordic v črni barvi z belo črnim debelim podplatom. Tak stil lahko kombinirate z vsemi oblačili. Model oxfordic v rjavi barvi pa ne morete kombinirati s svojimi črnimi oblačili ali črno torbico. Raje izberite nevtralno črno, sivo ali modro barvo obutve. Takšne superge oxford se podajo na kavbojke ali pa tudi na formalne črne hlače. Kombinirate jih lahko tudi s hlačami, ki imajo barven šiv ob strani noge, saj se šiv in barva podplata oxfordic ujemata.

Zlati in srebrni modeli obutve

Letos so še vedno popularni modeli obutve oksfordice v zlatih in srebrnih tonih. Prednost zlatih in srebrnih tonov je v tem, da se enostavno kombinirajo z vsemi drugimi barvami. Podnevi predstavljajo poletno lahko obutev, zvečer pa formalno kombinacijo z vašo preostalo garderobo.

Preberite si še članek o lasuljah, ki so več kot le modni dodatek.

Similar Posts:

Releated

Starostna slabovidnost ali presbiopija

Starostna slabovidnost kot normalni fiziološki pojav

Starostna slabovidnost ali presbiopija je povsem normalen fiziološki pojav. Običajno se pojavi okoli 40. leta starosti. Zanjo je značilen zamegljen vid pri branju, pri delu z računalnikom oziroma pri vsem bližinskih delih. Doleti pa prav vsakega človeka, ne glede na to, ali je kdaj koli že imel težave z očmi ali ne. Tudi osebe, ki […]

Oralna kirurgija vključuje različne vrste posegov na zobeh

Obstajajo številni razlogi, zaradi katerih lahko potrebujete kirurški poseg v ustni votlini. Morda jo boste potrebovali za odstranitev modrostnih zob, odpravo težav s čeljustjo ali zdravljenje poškodbe. Oralna kirurgija vam lahko pomaga tudi, če imate bolezen, ki prizadene usta ali zobe. Similar Posts: Le Coq Sportif – vrhunska športna obutev z elementi francoskega šarma Za […]