masažni valj

Finalisti med pripomočki za najučinkovitejšo regeneracijo telesa po vadbi

Ne glede na to, ali ste profesionalni športnik ali pa se s katero od aktivnosti ukvarjate samo rekreativno, je pomembno, da po vadbi poskrbite tudi za ustrezno regeneracijo. Če tega ne izvajate na ustrezen način, se najverjetneje soočate z bolečinami v mišicah in sklepih. Seveda pa ste zato veliko bolj nagnjeni tudi k poškodbam.

K učinkoviti regeneraciji telesa na sploh sodijo tudi športne masaže. Te vam lahko vzamejo kar precej časa, ne nazadnje pa so masaže na sploh lahko kar precej visok strošek. Če se temu hočete izogniti, obenem pa svoje telo na najučinkovitejši način regenerirati oziroma obnoviti po vadbi, je čas za nakup katerega od vrhunskih in cenovno dostopnih pripomočkov. Prav takšni so vam na voljo v spletni prodajalni https://wook.si/.

Izberite popolno masažno pištolo ali prvega finalista med TOP pripomočki za regeneracijo

Aktivacija, regeneracija in okrevanje po poškodbi še ni bilo nikoli tako uspešno in hitro kot z uporabo moderno zasnovane pištole za masažo. Najmanj pet razlogov je na razpolago, zakaj se vam takšen pripomoček splača kupiti in uporabljati.

Masažna pištola omogoča sproščanje manjših območij in globokih vozlov, dvigovanje rezultatov na naslednji nivo, lajšanje bolečin po celem telesu, sprostitev po dolgem ter napornem dnevu in ne nazadnje: cenejšo in bolj priročno uporabo od rednih tradicionalnih masaž. Vse te lastnosti so dober pokazatelj, da masažna pištola ni namenjena zgolj profesionalnim in rekreativnim športnikom, temveč je uporabna prav za vsakogar.

masažni valj
Še eden od finalistov za odlično regeneracijo – vibracijski masažni valj WookRoll

Spletna prodajalna wook.si je polna presenečenj v obliki vrhunskih, a cenovno dostopnih naprav, ki vam lahko kot športniku ali nešportniku pomagajo olajšati najrazličnejše situacije. Med drugim vam je na voljo tudi pripomoček, ki ga boste našli pod imenom vibracijski masažni valj WookRoll. To je eden od finalistov med pripomočki, ki poskrbijo za najučinkovitejšo regeneracijo vašega telesa po vadbi oziroma po izjemno napornem delavniku.

Sodobno zasnovan nadgrajeni masažni valj ima kar 4 različne nastavitve intenzivnosti in eno pulzirajočo nastavitev. Po njem še posebej radi posežejo profesionalni športniki pa tudi terapevti, ki najbolje vedo, kako mora delovati kakovosten aparat za regeneracijo telesa.

Tretja finalistka TOP naprav v wook.si – masažna žogica Wookie

Kompaktna ter izjemno napredna zasnova pa tudi tekstura površine vibracijske masažne žogice omogoča dostop do težje dostopnih bolečih točk vašega telesa. Z njeno pomočjo si lahko na najučinkovitejši način zmasirate boke, hrbet, roke, stopala. Žogico lahko koristno uporabljate na tleh, ob steni, na stolu. Najpomembneje je, da je pri uporabi vaše telo popolnoma sproščeno.

Na voljo so tudi različni kineziološki trakovi, med drugim tudi kineziotape. Nameščenega na svojem telesu imate lahko pet dni, da boste ustvarili stimulativni ali sprostitveni učinek na mišico.

Similar Posts:

Releated

kineziotape trak

Spoznajte kineziotape

Veste, kaj je kineziotape? To je posebna vrsta traku, ki je brez lateksa, izdelan pa je iz hipoalergenih bombažnih vlaken. Vsebuje akrilno lepilo, ki se skupaj s toploto aktivira in je raztegljiv zgolj vzdolž longitudinalne osi. Raztegne se lahko za od 40 do 60 % prvotne dolžine oziroma dolžine v mirovanju. Sam trak kineziotape nima […]

konopljina smola

Zakaj je konopljina smola tako priljubljena?

Na seznamu najbolj priljubljenih izdelkov iz konoplje se nahaja tudi smola, ki naj bi pomagala pri najrazličnejših nevšečnostih, ki so povezane z našim počutjem pa tudi zdravjem. Kljub izjemni priljubljenosti CBD izdelkov, pa naj jih ne bi nakupovali na naključnem prodajnem mestu. Če želimo kupiti najbolj kakovosten konopljin izdelek, je najbolje poiskati specializirano prodajalno. Na […]