Snežna freza Troy Bilt Storm 2410

Snežna freza Troy Bilt Storm 2410

Troy Bilt Storm 2410 – Mnenje

Troy Bilt Storm 2410 sem imel priložnost uporabljati že nekaj sezon. Na splošno je ta dvostopenjski stroj trdno zgrajen in dobro deluje. Enostavnost uporabe je presežena z drugimi krmilnimi konfiguracijami in zanesljivejšimi motorji, toda za osnovno uporabo je lahko dobra izbira za to ceno.

Cena

Storm 2410 je blizu najcenejše dvostopenjske snežne freze, ki je na voljo iz dokazane blagovne znamke, in za svojo ceno je trdna konstrukcija impresivna. S ceno okoli 600 dolarjev, ima snežna freza Troy BIld Storm 2410 enako splošno kakovost izdelave nekaterih precej cenejših strojev. Vendar pa mu manjkajo nekatere pomembne izboljšave in funkcije, ki resnično sijejo pri dražjih modelih.

Snežna freza Troy Bilt – nekaj kritik

Edina neprijetnost na stroju je funkcija električnega zagona. Vendar pa motor s prostornino 208cc ni težko zagnati. Če ne gre, je nekaj narobe. To naredi uporabo podaljška in zagon motorja z oglušujočim zvokom komaj vredno težav. Nič več kot dodatna neprijetnost.

Troy Bilt Storm 2410 je opremljen s klasičnim samodejnim dvostopenjskim upravljanjem snežne freze. Pogon je sestavljen iz več hitrosti naprej in dveh hitrosti vzvratno. En vzvod na eni ročici krmili pogon, drugi pa vklopi in izklopi sveder. To je preizkušena platforma, vendar vključuje tudi nekatere pomanjkljivosti, ki jih najdemo na osnovni konfiguraciji.

Visok sem okoli 1,80 m in se prav mučim, da s svojo roko dosežem ročice na ročaju, ki vklopijo pogon in sveder. Ob pritisku na ročice stroj nenadoma začne delovati, kar vas neprijetno preseneti, če ne pričakujete takojšnjega odziva. Ko so potrebni ostri zavoji in večkratni postanki in zagoni, lahko to postane mučno.

Čiščenje fasade je lahko zahtevno in dolgotrajno delo, vendar ni nujno! S pravimi orodji in tehnikami lahko preprosto očistite fasado in poskrbite za njen najboljši videz. Tukaj je nekaj nasvetov za enostavno čiščenje fasade:

Uporabite pravo orodje. Pri čiščenju fasade potrebujete uporabiti pravo orodje, da ne poškodujete površine. Odvisno od vrste fasade boste morda potrebovali tlačni čistilec, mehko krtačo ali motorni čistilec. Pri pranju pod pritiskom bodite previdni. Tlačno pranje je lahko učinkovit način čiščenja fasade, vendar lahko tudi poškoduje površino, če niste previdni. Pri uporabi tlačnega čistilnika vedno začnite od spodaj navzgor. Da ne bi poškodovali fasade, uporabljajte nizek tlak. Uporabljajte blaga čistilna sredstva. Pri čiščenju fasade je pomembno, da uporabljate blaga čistila, ki ne poškodujejo fasade

Similar Posts:

Robert Dans

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.