Plinski žar Weber Spirit E-210

V zadnjih nekaj letih so proizvajalci žarov opazili, da si vedno več ljudi ne more privoščiti veliko hišo z velikim dvoriščem. Za reševanje te naraščajoče potrebe, je večina oblikovalcev uvedla majhen žar z dvema gorilnikoma in zložljivimi stranskimi policami, tako da zavzema manj prostora, medtem ko lastniku še vedno ponudi popolno izkušnjo velikih žarov. Zdaj je Weber preoblikoval Weber Spirit E-210 s sprednjo nadzorno ploščo in zložljivimi policami. To je osnovni žar z dvema gorilnikoma, ki ponudi popolno izkušnjo žara na majhnem prostoru.

Prednosti

 • Zložljive stranke police
 • Kakovostna izdelava

Slabosti

 • Nižja kakovost nerjavečega jekla
 • Prihaja brez dodatkov – je zelo preprost žar

Opis

 1. Dva cevna 13.250 BTU gorilnika iz nerjavečega jekla
 2. 2.322 kvadratnih centimetrov za kuhanje, 2.961 kvadratnih centimetrov celotne površine za kuhanje
 3. 26.500 BTU iz glavnih gorilnikov
 4. Rešetke iz litega železa, prevlečene s porcelanom
 5. Električni (AA-akumulatorski) vžig
 6. Porcelanasto emajlirano jeklo, nerjaveče jeklo (serija 400) in lite aluminijaste konstrukcije
 7. Zložljive stranke police
 8. Termometer na pokrovu in merilnik rezervoarja
 9. Pokrov in plinska jeklenka se prodaja ločeno
 10. Prodano kot propan ali zemeljski plin – ni zamenljivo
 11. Narejen na Kitajskem

Opis – Weber Spirit E-210

Novo preoblikovana leta 2013, je linija Weber Spirit sledila priljubljeni liniji Genesis in svoje krmilne ventile prestavila na sprednjo stran, zaradi česar so izginili vsi gumbi na desni strani. To naredi žar bolj standarden, vendar izgubi eno funkcijo, ki je resnično naredilo podjetje Weber Grills edinstveno. Spirit E-210 je najmanjši in najcenejši od vseh Weberovih velikih žarov. Zasnovan z zložljivimi stranskimi policami, je ta “majhen” žar idealen za majhne prostore, kot so balkoni, kjer je uporaba plinskih žarov dovoljena.

Plinski žar mora biti postavljen na urejen vrt. Večina nas o fasadah ne razmišlja veliko. Toda če ste lastnik poslovne nepremičnine, je vaša fasada ena od najpomembnejših prednosti. To je prva stvar, ki jo stranke vidijo, ko pridejo, in čista, dobro vzdrževana fasada lahko naredi veliko na njihov prvi vtis o vašem podjetju.

Toda kaj je potrebno, da bo fasada videti kar najbolje? Tukaj je nekaj nasvetov strokovnjakov:

 • Redno čiščenje fasade je bistvenega pomena. Na fasadah se lahko hitro nabere prah in umazanija, zato je pomembno načrtovati redna čiščenja. S tem boste poskrbeli, da bo vaša nepremičnina videti kar najbolje, in podaljšali življenjsko dobo vaše fasade.
 • Ne pozabite na okna. Poleg same fasade poskrbite tudi za redno čiščenje oken. Umazana okna lahko pokvarijo sicer popoln pogled na vašo nepremičnino.
 • Električno pranje je odličen način za odstranjevanje trdovratne umazanije. Če je vaša fasada res umazana, bo morda potrebno pranje z električnim visokotlačnim čistilnikom.

Similar Posts:

Releated

urejanje otroške sobe

Urejanje otroške sobe

Otroška soba je izredno pomemben prostor vsakega doma in se vselej trudimo, da so otroške sobe opremljene kar najbolj funkcionalno, hkrati pa morajo biti v skladu z vsemi varnostnimi pravili. Seveda je odvisno tudi od starosti otroka in je predvsem pri mlajših otrocih pomembno upoštevati priporočila varnosti. Kakorkoli, pomembna je tudi vsestranskost pohištva, saj je […]

kamnoseštvo

Kratka zgodovina kamnoseštva

Obdelovanje kamna je nekaj s čimer so se že starodavne civilizacije intenzivno ukvarjale. Kamen je material, ki je človeštvu pomagal preživeti praktično nemogoče izzive. Obenem pa je odličen gradben material, ki vzdrži stoletja ali celo tisočletja. V Sloveniji je kamnoseštvo tudi močno prisotno, saj je potrebno za izgradnjo nagrobnikov, zidnih oblog, kipov in raznih drugih […]