Profesionalno reševanje podatkov iz spominske kartice

Profesionalno reševanje podatkov iz spominske kartice opravljajo podjetja, ki so specializirana za restavriranje izgubljenih dokumentov, ki pa so še vedno zapisani na elektronskem pomnilniškem mediju za shranjevanje informacij, vendar uporabnik do njih nima dostopa. Izgubljene datoteke lahko vsebujejo slike, dokumente, sporočila in drugo. 

Datoteke se lahko poškodujejo ali izgubijo iz različnih vzrokov, največkrat gre za nenamerno brisanje in napačno oblikovanje datotek. Obnovitev informacij iz pomnilniške SD kartice pa zahteva znanje, izkušnje in posebno programsko opremo. Profesionalno reševanje podatkov iz spominske kartice pa podjetja opravljajo na različnih elektronskih napravah in medijih, pri čemer upoštevajo tudi različne formate pomnilniških kartic. 

Najpogostejši vzroki za izgubo shranjenih datotek 

Poškodovana SD pomnilniška kartica lahko poškoduje tudi shranjene informacije, zato ne moremo dostopati do datotek. V tem primeru se obnovitve ne moremo lotiti sami, temveč je potrebno opraviti strokovno reševanje podatkov iz spominske kartice, storitev, ki jo nudijo specializirana podjetja. Poškodbe datotek pa so največkrat posledica človeških napak. Med najpogostejšimi vzroki za izgubo shranjenih datotek so: 

  • Izklapljanje medija, še preden je informacija v celoti zapisana na SD pomnilnik 
  • Odstranjevanje kartice iz fotoaparata, medtem ko se slika zapisuje na pomnilnik
  • Odstranjevanje pomnilnika iz bralnika, medtem ko se datoteke še vedno prenašajo na računalnik ali pa so mape in datoteke s kartice še vedno odprte v računalniku 
  • Odpiranje, brisanje, preimenovanje ali premikanje datotek na pomnilniku, medtem ko je vsebina v računalniku odprta 

Rešitve za restavriranje datotek iz SD pomnilnika 

Če je kartica še vedno berljiva, bodo specializirana podjetja za obnovo datotek naložila podatke s posebnim programom za obnovitev ali pa bodo že v samem mediju uporabila bralnik pomnilniških kartic. 

Nekateri programi za restavriranje datotek obnovijo širši obseg datotek kot drugi. Tako lahko podjetja obnovijo izgubljene slike, posnetke, glasbo ter različne oblike datotek, kot je bitna slika, zvok, animacija, 2D in 3D vektorska grafika, urejevalnik besedil in drugo. Specializirano podjetje na naslovu www.kotar.si opravlja profesionalno reševanje podatkov iz spominske kartice. Njihove storitve iz področja restavriranja podatkov pa zajemajo tudi obnovo datotek iz trdih diskov, CD-jev in iz USB ključev. 

Similar Posts:

Releated

Vse o Instagramu – ključne informacije in nasveti za uspeh

Instagram je postal ena izmed najbolj priljubljenih družbenih platform v sodobnem svetu, ki ima izjemen vpliv na način, kako ljudje delijo trenutke svojega življenja, komunicirajo in se izražajo. S svojo preprosto in intuitivno uporabo ter vizualno naravnanostjo je Instagram privabil ogromno število uporabnikov, vključno z običajnimi posamezniki, podjetji in vplivneži. Razumevanje delovanja Instagrama ter učinkovitih […]

Marketinške aktivnosti in uporabniška izkušnja kot ključ do uspeha spletne strani

Pri načrtovanju spletne strani je pomembno, da se najprej določijo cilji in strategija, ki vključuje funkcionalnost in postavitev strani. Le tako lahko poskrbimo za unikatno spletno stran, ki izstopa pred konkurenco in poskrbi, da obiskovalci postanejo vaše stranke. Temeljna predhodna analiza dejavnosti in ciljev nam pomaga, da prilagodimo postavitev strani na vašo poslovno potrebo. Similar […]