Poskrbimo za dobrobit našega telesa in duha

Skrb za naše dobro počutje je izredno pomembno iz številnih razlogov. Današnji svet je poln izzivov in obveznosti, ki nam povzročajo stres ter iztrošijo naš nivo energije. Z obiskom toplic pa lahko odpravimo posledice stresa in si povrnemo vitalnost ter moč na naravni način. Izbira dodatnih aktivnosti, kot so masaže, kopanje v termalni vodi in uživanje kakovostne prehrane pa nam omogoči še hitrejše okrevanje in boljše počutje. To so samo nekateri razlogi, zakaj si je potrebno vzeti počitek in se oddahniti od vsakdanjega življenja ter posvetiti nekaj pozornosti sebi in svojemu zdravju.

Thermana Park Laško

Slovenija je znana kot dežela polna raznovrstnih lepot. Bogati gozdovi, številni hribi, izviri rek in druge znamenitosti samo čakajo, da jih odkrijemo. V vsej tej lepoti se nahaja Thermana Park Laško, ki je znan po svojih bazenih in savnah. To je del zdravilišča in hotela Laško, ki je v obstoju že več kot stoletje in pol. Celoten kompleks se nahaja v naravnem okolju, ki tiči tip ob reki Savinji. Poleg pa se nahaja stoletja star Zdraviliški park, ki je poln čudovite in raznovrstne flore in favne.

Terme Laško je zdraviliško – turistično središče z več kot 160 letno tradicijo zdravljenja z termalno mineralno vodo.

Izvirska voda, ki jo ponujajo toplice Laško je znana po svojih zdravilnih učinkih. Tako je primerna za sproščanje, kot tudi okrevanje po boleznih in poškodbah.

Toplice Laško ponujajo izvirsko vodo

Ljudje imamo z vodo poseben odnos. Potrebujemo jo za življenje, kot tudi umivanje. Termalna voda pa je posebej zanimiva, saj predstavlja neokrnjen del oziroma produkt narave, ki ima izredno pozitivne zdravilne učinke na človeško telo.

Termalna voda v toplicah Laško nas poživi in ponovno napolni z energijo. Zaradi svoje edinstvene sestave pa tudi razstruplja človeško telo. Tako predstavlja odlično priložnost za ljudi, ki se želijo na naravni način sprostiti in izboljšati svoje počutje ter zdravje. V Termalnem Centru so na voljo številne sprostitve z vodo. Vse pa se nahaja pod stekleno kupolo, ki nam omogoči čudovit pogled na nočno nebo.

Obisk toplic je odlično zdravilo proti stresu

Stres je dandanes lahko naš največji sovražnik. Veliko ljudi se ne zaveda, da se nabira v telesu. Sčasoma pa povzroči številne nevšečnosti, kot so bolečine po telesu, visok krvni pritisk ipd. Zdravilni elementi, ki jih imajo toplice Laško pa so idealno zdravilo proti stresu

Čudovita okolica, ki jo nudijo toplice, pa je idealna za spoznavanje novih ljudi. Ker je to kraj, kjer se zbirajo starejši in mlajši posamezniki, lahko hitro najdemo idealno družbo. Celotno vzdušje v toplicah pa je toplo in predano zdravju in uživanju. Vse to pomeni, da lahko vsak človek najde pot do počitka in zdravja preko številnih aktivnosti in naravnih lepot v Thermana Parku in drugih delih hotela.

Similar Posts:

Releated

Raziskovanje starodavnih čudes v Egiptu

Z enodnevnimi izleti v Hurgadi boste doživeli fascinantno potovanje po faraonski civilizaciji. Ne glede na to, ali boste izbrali udoben avtobusni izlet, razkošno zasebno potovanje ali avanturo v majhni skupini s kombijem, boste razkrili skrivnosti grobnic starodavnih faraonov, vključno z legendarnim kraljem Tutankamonom, ter občudovali veličino templja Karnak in arhitekturna čudesa kraljice Hačepsut. Odkrijte skrivnosti […]

preoblikovanje telesa

Preoblikovanje telesa s pomočjo aktivnosti v toplicah

Ljudje se pogosto znajdemo v situaciji, ko si želimo na hiter način izgubiti nekaj kilogramov in preoblikovati svoje telo. Navadno se to pripeti, ko se pričenjamo zavedati, da je naš življenjski slog precej neprimeren in da smo iz dneva v dan vse bolj nezadovoljni s svojim videzom, prav tako tudi počutjem. Svoje življenjske navade seveda […]