Rešitev za težave pri parkiranju in preprečevanju poškodb vozila

Rešitev za težave pri parkiranju in preprečevanju poškodb vozila

Mnogi vozniki se znajdejo v situaciji, ko iščejo parkirni prostor, vendar ga ne uspejo najti ali pa je prostor premajhen za njihovo vozilo. Zaradi strahu pred trkom ali poškodovanjem vozila se odločijo, da ne bodo parkirali. Včasih se vendarle podajo na “parkirno avanturo” in pri tem lahko poškodujejo lastno ali tuje vozilo. Včasih parkirajo na nepreglednih mestih ali pa iz vozila ne vidijo dovolj dobro, kar lahko privede do poškodb vozila ali celo ogrožanja življenj in zdravja drugih ljudi.

Parkirni senzorji – vaša asistenca pri varnem parkiranju

Učinkovito opozorilo pred ovirami in zaščita vaše lastnine

Z namenom reševanja teh težav so pri podjetju S-car za vas pripravili ponudbo, ki je dostopna le za prestižne znamke in modele avtomobilov – parkirne senzorje. Park senzor deluje tako, da nas opozorijo v kabini vozila z zvočnim signalom. Hitrost piskanja se povečuje, ko se približujemo oviri. Na ta način dobimo natančno predstavo o tem, kako blizu smo oviri. Naložba v parkirne senzorje se praktično izplača takoj, saj tako zmanjšamo tveganje za poškodbe lastnine (svoje ali tuje). Vsi senzorji, ki jih vgrajujejo, so visokokakovostni in za njih velja dvoletna garancija. Po želji senzorje lahko pobarvajo v barvo vašega vozila. Montirajo tudi senzorje italijanskega proizvajalca MED.

MED Automotive – vodilni proizvajalec varnostnih sistemov že več kot 40 let

Podjetje MED Automotive, že več kot 40 let, predstavlja sinonim za tehnološki napredek, inovacije in zanesljivost v avtomobilski industriji po vsem svetu. Med trenutno vodilnimi proizvajalci varnostnih sistemov za različne vrste vozil, kot so avtomobili, kamperji in tovorna vozila, se ponašajo z alarmnimi sistemi, blokadami motorja, satelitskim sledenjem in parkirnimi senzorji.

Od leta 1971 podjetje MED Automotive stremi k temu, da bi trgu avtomobilske industrije ponudilo učinkovite in inovativne izdelke, ki najbolje zadovoljujejo vsakdanje potrebe po varnosti uporabnikov. Njihovi izdelki se izdelujejo v skladu z najvišjimi standardi in zagotavljajo odlično razmerje med kakovostjo in ceno.

Vizualna in zvočna pomoč pri preprečevanju trčenja in poškodb vozila

Parkirni senzorji nam omogočajo bolj natančno vzvratno in bočno parkiranje. Poleg tega v nepreglednih situacijah senzorji opozarjajo na morebitne ovire, kar nam pomaga preprečiti trčenje in poškodbe vozila. Senzorji delujejo s pomočjo zvočnih signalov, ki nas obveščajo o razdalji med vozilom in oviro. Ob preklopu v vzvratno prestavo se senzorji samodejno vklopijo. Dodatno vizualno pomoč lahko pridobimo z led zaslonom, ki prikazuje tudi grafiko oddaljenosti od ovire. Pri nekaterih modelih vozil, se ta prikaz lahko prikaže tudi na zaslonu avtoradia.

Pri vgradnji parkirnih senzorjev uporabljajo samo visokokakovostne izdelke. Kvaliteta senzorjev je ključnega pomena, saj se kaže v njihovi zanesljivosti in estetskem videzu vozila po vgradnji. Kvalitetnejši senzorji so manj opazni, manjši, brez izboklin, kar ohranja brezhiben videz odbijača. Prav tako so bolj zanesljivi, odporni na vlago, udarce in tresljaje ter imajo lastno diagnostiko okvare. Dolgoletne izkušnje kažejo, da so vozniki s kakovostnimi parkirnimi senzorji veliko bolj zadovoljni. Vgradnjo senzorjev lahko izvedejo na različnih vozilih – avtomobilih, kombijih, avtodomih itd.

Similar Posts:

Robert Dans

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.