Podarimo moško uro kot darilo najbližjim

Nova moška ura za poslovneže

Včasih so bile smatrane kot poslovne moške ure samo tiste, ki so bile robustne in narejene v stilu jekla, da so posnemale ameriške ročne ure. Dandanes pa kot poslovno elegantne moške ročne ure uvrščamo vse, ki se stilsko ujemajo z obleko in obutvijo. Moški se tako velikokrat odločijo za kombinacijo črnega ali rjavega usnjenega paščka ter črne številčnice s srebrnimi številkami. Moški, ki prisegajo na izključno črnino pa imajo možnost nakupa povsem črnega časomera, s črno številčnico in črnimi kazalci.

Ženska ročna ura
V kolikor razmišljamo o ženski uri kot darilu, moramo najprej preučiti stil ženske, ki bo prejemnica darila.

Športno elegantne moške ročne ure za vsakdan

V kolikor želimo podariti športno elegantno moško uro, ki bo namenjena tako nošenju v službi, kot nošenju v prostem času, pa izberimo silikonske paščke. Silikonski pasovi na moški uri so odporni na udarce, vodo in prah. To pomeni, da se ne bodo hitro strgali ali opraskali. Silikonske ročne ure so tudi primerne za tek ali hojo, kjer se bolj izdatno potimo. Ura se ne bo med aktivnostjo pokvarila ali uničila. Športno elegantne so tudi digitalne različice, ki omogočajo tudi merjenje časa. Nekatere tudi spremljajo srčni utrip.

Kvalitetne ženske ure za vsakodnevno nošenje

Na spletni strani https://rocneure.si/ je možno najti izjemno širok nabor ženskih ročnih ur z različnimi motivi. Tudi cvetlične in pisane ure so primerne za poslovno okolje. Še posebej, če živobarvno številčnico kombiniramo z živo barvo torbice, čevljev ali srajce. Ženske se odločajo za ročne ure brez številčnic in z zanimivim ozadjem. 

Preberite naslednji članek: Natančno merjenje temperature telesa z brezstično tehnologijo

Brezkontaktni termometer uporablja infrardečo tehnologijo brez kontakta s človekovim telesom in oa digitalni zaslon, kjer je prikazana izmerjena temperatura.

Nova ženska ura kot darilo

V kolikor razmišljamo o ženski uri kot darilu, moramo najprej preučiti stil ženske, ki bo prejemnica darila. Razmisliti moramo ali:

  • ima rada rože,
  • ima rada živali,
  • ima rada žive barve,
  • ima rada samo enobarvne kombinacije,
  • so ji všeč analogne ali digitalne ženske ure,
  • ji bo všeč kombinacija ure in zapestnice?

Similar Posts:

Releated

Starostna slabovidnost ali presbiopija

Starostna slabovidnost kot normalni fiziološki pojav

Starostna slabovidnost ali presbiopija je povsem normalen fiziološki pojav. Običajno se pojavi okoli 40. leta starosti. Zanjo je značilen zamegljen vid pri branju, pri delu z računalnikom oziroma pri vsem bližinskih delih. Doleti pa prav vsakega človeka, ne glede na to, ali je kdaj koli že imel težave z očmi ali ne. Tudi osebe, ki […]

Oralna kirurgija vključuje različne vrste posegov na zobeh

Obstajajo številni razlogi, zaradi katerih lahko potrebujete kirurški poseg v ustni votlini. Morda jo boste potrebovali za odstranitev modrostnih zob, odpravo težav s čeljustjo ali zdravljenje poškodbe. Oralna kirurgija vam lahko pomaga tudi, če imate bolezen, ki prizadene usta ali zobe. Similar Posts: Imate uro na roki? Kako nositi moško uro s stilom Legice, v […]