Podarimo moško uro kot darilo najbližjim

Nova moška ura za poslovneže

Včasih so bile smatrane kot poslovne moške ure samo tiste, ki so bile robustne in narejene v stilu jekla, da so posnemale ameriške ročne ure. Dandanes pa kot poslovno elegantne moške ročne ure uvrščamo vse, ki se stilsko ujemajo z obleko in obutvijo. Moški se tako velikokrat odločijo za kombinacijo črnega ali rjavega usnjenega paščka ter črne številčnice s srebrnimi številkami. Moški, ki prisegajo na izključno črnino pa imajo možnost nakupa povsem črnega časomera, s črno številčnico in črnimi kazalci.

Ženska ročna ura
V kolikor razmišljamo o ženski uri kot darilu, moramo najprej preučiti stil ženske, ki bo prejemnica darila.

Športno elegantne moške ročne ure za vsakdan

V kolikor želimo podariti športno elegantno moško uro, ki bo namenjena tako nošenju v službi, kot nošenju v prostem času, pa izberimo silikonske paščke. Silikonski pasovi na moški uri so odporni na udarce, vodo in prah. To pomeni, da se ne bodo hitro strgali ali opraskali. Silikonske ročne ure so tudi primerne za tek ali hojo, kjer se bolj izdatno potimo. Ura se ne bo med aktivnostjo pokvarila ali uničila. Športno elegantne so tudi digitalne različice, ki omogočajo tudi merjenje časa. Nekatere tudi spremljajo srčni utrip.

Kvalitetne ženske ure za vsakodnevno nošenje

Na spletni strani https://rocneure.si/ je možno najti izjemno širok nabor ženskih ročnih ur z različnimi motivi. Tudi cvetlične in pisane ure so primerne za poslovno okolje. Še posebej, če živobarvno številčnico kombiniramo z živo barvo torbice, čevljev ali srajce. Ženske se odločajo za ročne ure brez številčnic in z zanimivim ozadjem. 

Preberite naslednji članek: Natančno merjenje temperature telesa z brezstično tehnologijo

Brezkontaktni termometer uporablja infrardečo tehnologijo brez kontakta s človekovim telesom in oa digitalni zaslon, kjer je prikazana izmerjena temperatura.

Nova ženska ura kot darilo

V kolikor razmišljamo o ženski uri kot darilu, moramo najprej preučiti stil ženske, ki bo prejemnica darila. Razmisliti moramo ali:

  • ima rada rože,
  • ima rada živali,
  • ima rada žive barve,
  • ima rada samo enobarvne kombinacije,
  • so ji všeč analogne ali digitalne ženske ure,
  • ji bo všeč kombinacija ure in zapestnice?

Similar Posts:

Releated

Ura je odraz vašega osebnega sloga in okusa

Na voljo je veliko različnih vrst moških ur in težko je vedeti, katera je prava za vas. Ne glede na to, ali iščete nekaj praktičnega ali bolj luksuznega, obstaja moška ura, ki je kot nalašč za vas. V tem izčrpnem vodniku si bomo ogledali nekaj najbolj priljubljenih vrst moških ur in vam pomagali izbrati pravo […]