Najeti selitveni servis ali kombi?

Najeti selitveni servis ali kombi?

Ko smo se selili, je bilo treba preseliti tudi velike kose pohištva, tri jogije, od katerih je bil eden dvojni, ter še marsikaj drugega. Logično se mi je zdelo, da pokličem selitveni servis. Razmišljala sem, da bodo oni poskrbeli za vse, kar nam bo precej olajšalo delo. Po nekaj klicih in pregledu ponudbe pa sem ugotovila, da ti tak najem morda res olajša selitev, vendar vsekakor ni poceni. Zato smo se po premisleku raje odločili za najem kombija, prosili za pomoč dva močna soseda in selitev tako uspešno izvedli sami.

Tovorni kombi ima več kot dovolj prostora

Med selitvijo smo najprej mislili, da bo treba z avtom nekajkrat peljati stvari z ene lokacije na drugo, kar vzame veliko časa in energije. Najem kombija se je tudi v tem smislu izkazal za velik plus. Vanj smo namreč poleg velikih kosov pohištva in ostalih velikih stvari enostavno lahko naložili tudi vse ostalo. Tako smo z dvema vožnjama preselili prav vse, kar smo želeli. Tovorni kombi je namreč zelo prostoren in med omarami, kavčem in jogiji v njem ostane še dovolj prostora za vse ostale škatle in različne malenkosti. Na tak način smo se izognili več vožnjam z avtom ter privarčevali pri bencinu in času.

Kje najeti kombi?

Najem kombija je mogoč marsikje. Mi smo se odločili za Najel.bi in moramo reči, da smo bili s storitvijo zelo zadovoljni. Sam najem kombija je zelo enostaven in hiter, saj se ga da opraviti kar prek spleta. Samo vozilo je bilo zelo prostorno in v izredno dobrem stanju, prav tako pa je tudi vračilo vozila potekalo brez kakršnih koli zapletov. Če se bomo še kdaj selili, se bomo definitivno spet odločili za najem kombija, saj smo bili z njim zelo zadovoljni!

To je bila zagotovo pametna odločitev, ki jo priporočam prav vsakomur, ki se seli. Selitve so namreč že tako ali tako stresne, zato si jih je treba čim bolj poenostaviti. Navadno pa jih spremljajo tudi različni večji in manjši stroški, zato je dobro vedeti, kako lahko privarčujemo. Tako, da se namesto selitvenega servisa odločimo za najem kombija in tako hitro poskrbimo za uspešno selitev.

Similar Posts:

Robert Dans

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.