Igra, v kateri naseljujete neobljudeni otrok Catan

 Z zagotovostjo lahko trdimo, da so družabne igre v fizični obliki še vedno zelo priljubljene med vami, čeprav vam sodobna tehnologija omogoča igranje najrazličnejših iger na napravah, kot so računalniki, pametne tablice in telefoni. Raziskave namreč kažejo, da se vsako leto še vedno proda izjemno veliko število družabnih iger, ki jih lahko postavimo na mizo ter se tudi z njihovo pomočjo kakovostno družimo s svojimi najbližjimi. 

Ste že slišali za družabno igro Naseljenci otoka Catan? Gre namreč za eno od najbolj priljubljenih iger v zadnjih dveh desetletjih pri nas in tudi v svetu. Cilj igre je naseljevati neobljudeni otok Catan. Na začetku igre igralci pridobite pokrajine, ki vam bodo prinašale najrazličnejše surovine. Z njimi boste nato trgovali z drugimi igralci. To vam bo omogočalo, da si boste lahko zidali naselja, mesta in ceste. Igro naenkrat lahko igrajo trije do štirje tekmovalci, traja v povprečju uro in pol, namenjena je vsem, ki so že dopolnili 10 let, najdete pa jo lahko tudi v slovenski različici. Stala vas bo nekaj manj kot 30 evrov. 

Catan spada med najbolj priljubljene otroške igrače

Kratek opis poteka igre 

Igra Naseljenci otoka Catan torej v osnovi predstavlja preplet gradnje mest in cest ter trgovanja z najrazličnejšimi surovinami. Na začetku igre izberete polja, ki jih želite nadzirati. Polja so označena s številkami, in sicer od 2 do 12. Igralec na potezi meče dve kocki. Število, ki pri metu pade, sproži produkcijo surovin na vseh poljih z isto številko. Polja s številkami od 6 do 9 so med najbolj zaželenimi, saj padajo najpogosteje. 

Kje lahko kupite igro Naseljenci otoka Catan? 

Če vas je opis in kratek potek igre navdušil in si zato želite izvedeti še več ter kupiti igro, to lahko najhitreje naredite kar s pomočjo spleta. Na njem se namreč nahaja ena od najbolj priljubljenih spletnih trgovin z družabnimi igrami. 

Ob kliku na igro boste izvedeli še podrobnejše informacije o igri, ki jo lahko začnete igrati takoj, ko bo prispela k vam domov. K sebi povabite še svoje prijatelje in se skupaj z njimi zabavajte s pomočjo ene od najbolj zaželenih družabnih iger v zadnjih dvajsetih letih. 

Vrhunski otroški kovčki – najsi bo za tiste, ki potujejo daleč, ali pa tiste, ki raje in pogosto zahajajo k dedku in babici! Preberi več …

Similar Posts:

Releated

fantovsko darilo

Kako izbrati najprimernejše darilo za fanta?

Ko svoj rojstni dan praznujejo fantje, izbrati darilo zanje ni kar tako. V primerjavi z dekleti so namreč fantje morda še toliko bolj zahtevni. Medtem ko se dekleta razveselijo še tako preprostega kozmetičnega izdelka, je fantom v prvi vrsti pomembno, da je izdelek čim bolj praktičen pa tudi uporaben. Ko je torej na vrsti darilo […]

Nakup kipov za dekorativne namene

Pri nakupu skulpture morate upoštevati nekaj stvari. Ker je na voljo toliko različnih stilov in modelov, je lahko težko vedeti, kako poteka prodaja kipov. Vendar ne skrbite, tukaj smo, da vam pomagamo. V tem vodniku vas bomo popeljali skozi vse, kar morate vedeti o izbiri in nakupu skulpture, od izbire prave za vaš dom do […]