Igra, v kateri naseljujete neobljudeni otrok Catan

 Z zagotovostjo lahko trdimo, da so družabne igre v fizični obliki še vedno zelo priljubljene med vami, čeprav vam sodobna tehnologija omogoča igranje najrazličnejših iger na napravah, kot so računalniki, pametne tablice in telefoni. Raziskave namreč kažejo, da se vsako leto še vedno proda izjemno veliko število družabnih iger, ki jih lahko postavimo na mizo ter se tudi z njihovo pomočjo kakovostno družimo s svojimi najbližjimi. 

Ste že slišali za družabno igro Naseljenci otoka Catan? Gre namreč za eno od najbolj priljubljenih iger v zadnjih dveh desetletjih pri nas in tudi v svetu. Cilj igre je naseljevati neobljudeni otok Catan. Na začetku igre igralci pridobite pokrajine, ki vam bodo prinašale najrazličnejše surovine. Z njimi boste nato trgovali z drugimi igralci. To vam bo omogočalo, da si boste lahko zidali naselja, mesta in ceste. Igro naenkrat lahko igrajo trije do štirje tekmovalci, traja v povprečju uro in pol, namenjena je vsem, ki so že dopolnili 10 let, najdete pa jo lahko tudi v slovenski različici. Stala vas bo nekaj manj kot 30 evrov. 

Kratek opis poteka igre 

Igra Naseljenci otoka Catan torej v osnovi predstavlja preplet gradnje mest in cest ter trgovanja z najrazličnejšimi surovinami. Na začetku igre izberete polja, ki jih želite nadzirati. Polja so označena s številkami, in sicer od 2 do 12. Igralec na potezi meče dve kocki. Število, ki pri metu pade, sproži produkcijo surovin na vseh poljih z isto številko. Polja s številkami od 6 do 9 so med najbolj zaželenimi, saj padajo najpogosteje. 

Kje lahko kupite igro Naseljenci otoka Catan? 

Če vas je opis in kratek potek igre navdušil in si zato želite izvedeti še več ter kupiti igro, to lahko najhitreje naredite kar s pomočjo spleta. Na njem se namreč nahaja ena od najbolj priljubljenih spletnih trgovin z družabnimi igrami. 

Ob kliku na igro boste izvedeli še podrobnejše informacije o igri, ki jo lahko začnete igrati takoj, ko bo prispela k vam domov. K sebi povabite še svoje prijatelje in se skupaj z njimi zabavajte s pomočjo ene od najbolj zaželenih družabnih iger v zadnjih dvajsetih letih. 

Vrhunski otroški kovčki – najsi bo za tiste, ki potujejo daleč, ali pa tiste, ki raje in pogosto zahajajo k dedku in babici! Preberi več …

Similar Posts:

Releated

Kakovostna čokolada kot darilo za dan žena

Dan žena je eden izmed praznikov, ki nam da misliti, kakšno malenkost lahko kupimo in z njo obdarimo naše najbližje in najbolj pomembne ženske. Jaz običajno za dan žena podarim kakšno rožico in pa sladko malenkost. Čokolada prav zagotovo nikoli ne razočara in prav vsaka ženska se veseli, ko ji podarim to sladko razvado. Sploh, […]

Dobre ideje za darila ob upokojitvi

Nakupovanje daril je včasih prav zabavno, po drugi strani pa se lahko pripeti, da nimamo niti prave ideje, kaj bi določeni osebi podarili, ker je ne poznamo prav dobro ali ker menimo, da ima že skorajda vse. V takšnem primeru je izbira pravega darila lahko prava muka.  Similar Posts: Igrali bi se, pa nas je […]