Del prerokbe Babe Vange se je že uresničil! Še vedno nas čaka nekaj slabih stvari

 

Baba Vanga je vedela vse! Čeprav je leta 1996 umrla in ni mogla vedeti veliko stvari, je bila njena prerokba resnična. Najbolj presenetljiva je prerokba o Atenah. Ta nenavaden dogodek je razdelil znanstvenike, saj so nekateri začeli verjeti, da predmeti črne magije ne morejo biti izključno osebe.

Tudi pred tem so preroki imeli zastrašujoče vizije o posameznih državah, toda to, kar se je zgodilo z Atenami, še nihče ni opisal tako resnično.

Katastrofe, ki jih je napovedala Baba Vanga

 

Ni naključje, da so se napovedi Babe Vange in Nostradamusa poklopile. Oba sta imela slabe novice za ljudi, za katere se je leto 2018 zdelo predaleč, da bi jih skrbelo, kaj se bo takrat zgodilo. Zgodilo se je naslednje:

– potresi so uničili številna mesta in vzeli nešteto življenj

– požari so se razbesneli na mestih, kjer je bilo to nepredstavljivo

– na Havajih je izbruhnil vulkan, ki je uničil številne domove

– poplave so postale vse pogostejši pojav, proti katerim trenutno ni ustrezne zaščite …

Seznam nesreč, ki so zadele ljudi, je predolg. Zdaj je vsaka beseda Babe Vange dobila smisel in vse več je ljudi, ki začenja razumeti njene besede

2 prerokbi Babe Vange, ki grozijo svetu

Prerokbe, ki jih danes lahko razumemo kot skoraj popolnoma potrjene, a so včasih bile povsem brez smisla, so:

1. Kitajska bo postala najmočnejša država v gospodarstvu

2. Na Veneri bodo odkrili nove oblike energije

Bilo je nepredstavljivo, da bi Kitajska postala ekonomsko močna država, a je bila napoved Babe Vange povsem drugačna. Baba Vanga je pred tremi desetletij napovedala, da bo Kitajska postala svetovna velesila, ki bo zavladala svetu v ekonomskem smislu. Z lahkoto lahko rečemo, da je Kitajska na zelo dobri poti, da Združene države Amerike vrže s prestola, na katerem že zelo dolgo vlada.

Vse manj zveni nesmiselno tudi zgodba o novih oblikah energije, saj so avgusta 2018 proti Soncu poslali solarno sondo Parker Solar Probe, katere prva postaja je bila prav Venera!

Koliko se lahko zanesemo na napovedi?

Obstajajo tolmači, ki še vedno niso razvozlali vsega, kar so ljudje, kot sta Baba Vanga in Nostradamus, govorili o prihodnosti oziroma o naši sedanjosti. Obstajajo ljudje, ki ne verjamejo v črno magijo, pa je spet vsepovsod prisotna. Tako kot bela magija in vse, kar je povezano z uroki. Obstaja vse več ljudi, ki uničujejo uroke in ljudem povrnejo mir v življenje. Zato ne moremo enostavno reči, da je vse, kar trenutno ne razumemo, netočno.

Najboljši indikator katastrof, o katerih je govorila Baba Vanga, so Atene. Grčijo so letos zajeli strahoviti požari, ki so uničili številne naravne lepote in vezli toliko življenj, da je Grčija žalovala več dni. Eno vizijo Babe Vange lahko morda obravnavate kot naključje, vendar so se samo letos uresničile že 3.

Similar Posts:

Releated

Španščina tako ali drugače

Veliko ljudi se na počitnice ne odpravi le na hrvaško obalo, ampak si želijo izkusiti nekaj novega, drugačnega, hkrati pa je še vedno blizu. Prav zato se jih veliko odpravi v Španijo, ki je nekaj posebnega. Pravzaprav je celotna Španija lepa in posebna država. Similar Posts: Kako priti v stanovanje, če je na silo zaklenjeno […]

Kje kupiti kartuše Canon

Kakovostne kartuše Canon lahko kupite v spletni trgovini toner123.si, kjer ponujajo ogromno izbiro kartuš in tonerjev za tiskalnike različnih blagovnih znamk. Med njimi so tudi kartuše in tonerji za tiskalnike znamke Canon – ne glede na to, kateri model tiskalnika imate, prepišite številko modela v iskalnik na spletni strani in si oglejte ponudbo! Similar Posts: […]