Poročno fotografiranje ujame vsak edinstven trenutek vajinega velikega dne

Ko načrtujete popolno poroko, je pomembno, da izberete pravega izvajalca za fotografiranje poroke, ki bo ovekovečil vaše najlepše trenutke. Izberite strastnega poročnega fotografa, ki se bo s svojim delom posvetil vama in vajinemu dnevu. Z njegovo predanostjo in izkušnjami vam boa zagotovil najboljše spomine na vaš poročni dan. S svojim pristopom bo poskrbel, da bodo vaše poročne fotografije resnično neprecenljive. Pomislite samo, kako boste čez leta uživali ob ogledu teh fotografij in jih z veseljem pokazali tudi vašim vnukom.

Njegova glavna prioriteta je poročno fotografiranje in želi, da je vsak trenutek dokumentiran. S strastjo, motivacijo in željo po kvaliteti, želi ujeti vsak edinstven trenutek vajinega velikega dne. Sam bo počaščen, če bo najina poročna fotografija vaju prepričala in vama zagotovila čudovite spomine za vse naslednje generacije.

Naloga poročnega fotografa je, da vama ustvari spomine, ki bodo trajali večno.

Ujeti najlepše trenutke vajinega dne na edinstven način

Rezervirajta si vsaj eno uro za portretno fotografiranje (fotografiranje neveste in ženina) v vajini časovnici za poroko. Lahko pa se odločita tudi za več lokacij, da dobite bolj raznolike poročne fotografije, na primer na lokaciji civilnega in cerkvenega obreda. Na spletni strani poročnega fotografa si lahko ogledata njegovo delo in ga kontaktirata, če imata kakršna koli vprašanja ali če bi ga želela osebno spoznati. Z veseljem vaju sprejme in vam predstavi njegovo ponudbo, vam pokaže več fotografij in vzorčne fotoknjige ter prisluhne vajinim željam.

Različni paketi za profesionalno poročno fotografijo

Najmanjši paket je namenjen tistim parom, ki imajo krajšo poroko ali ne načrtujejo velikega slavja in si ne želijo, da bi jih fotograf spremljal ves dan. V tem paketu je vključeno fotografiranje poročnega obreda, vaših poročnih portretov in skupinskih fotografij s prijatelji in družino. Prejmete 300 obdelanih digitalnih fotografij na USB ključku, ki so lično zapakirane v etui.

Srednji paket pa je primeren za pare, ki načrtujejo večjo poroko in si želijo profesionalne poročne fotografije celotnega dne. V paketu je vključeno fotografiranje priprav, poročnega obreda, vajinih poročnih portretov, skupinskih fotografij in poročnega slavja. Prejmete 500 obdelanih digitalnih fotografij na USB ključku, ki so lično zapakirane v etui.

Velik paket je namenjen parom, ki si poleg profesionalnih poročnih fotografij celotnega dne na USB ključku, želijo tudi unikatno fotoknjigo. Poleg fotografiranja obreda, poročnih portretov in skupinskih fotografij je v paketu vključeno tudi fotografiranje priprav ter poročnega slavja. Na ključku boste prejeli izbor 500 obdelanih digitalnih fotografij, medtem ko bo v knjigi zbranih 50 najlepših fotografij, ki bodo povezane v zgodbo vajinega dne.

Največji paket pa nudi celostno storitev poročne fotografije za pare, ki želijo imeti popolno spremljanje svojega poročnega dne. Vse od fotografiranja priprav, obreda, poročnih portretov, skupinskih fotografij do poročnega slavja bosta v celoti spremljala dva fotografa. Poleg tega je v paketu vključeno tudi predporočno fotografiranje. Na ključku boste prejeli izbor 600 obdelanih digitalnih fotografij, v knjigi pa bo zbranih 50 najlepših fotografij, ki bodo povezane v zgodbo vašega poročnega dne.

Similar Posts:

Releated

mačja hrana

Različne vrste hrane za mačke

Hrana za mačke je lahko izjemno raznovrstna; tako kot to velja za pse in druge domače ljubljenčke. V osnovi so tudi mačke mesojeda bitja. Slednjemu pa je prilagojen tudi njihov prebavni trakt. Kljub temu vsaka mesna hrana še zdaleč ni primerna za mačke. Poskrbeti moramo torej za ustrezno izbiro, ki je ne nazadnje v precejšnji […]

Naš pes potrebuje kakovostno prehrano

Vsak pes potrebuje kakovostno prehrano z bogato vsebino različnih ključnih maščob, mineralov, vitaminov, proteinov in ogljikovih hidratov. Psi so najbolj zdravi in zadovoljni, če uživajo brikete in konzerve z visoko vsebino mesa s številnimi dodatki, kot so zelenjava, sadje in različna olja. To zagotovi, da bo naš kuža imel močne kosti in mišice. Obenem pa […]