Projekt Moja Slovenija

Projekt Moja Slovenija

Namen projekta Moja Slovenija je med seboj povezati različne spletne portale, katerih skupna točka je predstavljanje Slovenije in sicer v prvem koraku predvsem tiste v slovenskem jeziku, v drugem koraku pa tiste, ki predstavljajo Slovenijo v mednarodnem okolju.

Zanimivost tega projekta je, da omogoča medsebojno povezljivost različnih portalov pa tudi dodatno specializacijo, saj so drugače vsi spletni portali bolj ali manj prisiljeni pokrivati vse, kar pa običajno pomeni, da se zmanjšuje kvaliteta.

Turistični portali

MojaSlovenija.net – portal, ki spremlja istoimensko revijo za Slovence po svetu

Kam.si – največji izletniški portal v Sloveniji (že dve letu na prvem mestu na ključno besedo „izlet“)

GremoVen.com – predstavitve krajev, gradov, cerkva in izletov po Sloveniji

Izlet.si – izleti po Sloveniji in tujini, poudarjena komercialna komponenta

Pomemben del turistične ponudbe je seveda tudi kulinarika.

Slovenc.si – portal, ki mu bomo v okviru projekta povsem spremenili namembnost, na njem bodo predstavljeni pomembni Slovenci in Slovenke

KodKam.si – vodnik po hribovski in gorskih predelih Slovenije

Travel-RS.info – portal, ki bo začel naš projekt širiti na tujejezično področje

Potovanju po svetu so vse bolj dostopna za široke množice.

TourismTravel.eu – angleška verzija spletnega portala izlet.si. Vsak portal je v okviru projekta dolžan predstaviti celoten projekt in novosti, ki se dogajajo v okviru projekta, poleg tega pa tudi notranje povezave, ki bodo posameznim portalom omogočale boljše rangiranje na področjih za katera so specializirani.

Similar Posts:

Robert Dans

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.